GNTM 4 – Θάνος: “Απασφάλισε” για Ντίνο και Κυβέλη – Πώς έγινε ο καβγάς

GNTM 4 – Θάνος: “Απασφάλισε” για Ντίνο και Κυβέλη – Πώς έγινε ο καβγάς
Ο Θάνος Δημητρίου από το GNTM 4 Glomex

Ο Θάνος Δημητρίου αποχώρησε από το GNTM 4 και μίλησε ανοιχτά για τη συμπεριφορά των συμπαικτών του, ενώ εξήγησε πώς ξεκίνησε ο χθεσινός καβγάς ανάμεσα στον ίδιο, τον Ντίνο και την Κυβέλη.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Breakfast@Star” βρέθηκε ο Θάνος Δημητρίου, ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM 4 στο επεισόδιο της Τρίτης (16/11).

Ο πρώην παίκτης του GNTM 4, μίλησε για την συμπεριφορά του Ντίνου και της Κυβέλης, ενώ εξήγησε πώς ξεκίνησε ο χθεσινός καβγάς, στον οποίο ο ίδιος κατηγόρησε την συμπαίκτριά του ότι καθοδηγεί τους άλλους.

“Ο Ντίνος ένιωθε ότι θα φύγει. Δεν είχε καλό set και δεν τα πήγαινε καλά τώρα τελευταία στις φωτογραφίες. Οπότε είπε να πουλήσει show για να μείνει στο παιχνίδι. Ενώ καθόμασταν όλοι χαλαρά off camera, λέει: “Παιδιά, πάρτε λίγο τις κάμερες γιατί θέλω να μιλήσω”. Και τις έφερε και ξεκίνησε την κουβέντα που είδατε. Η Κυβέλη είχε βγει και είχε πει ότι οι “κουατριφόλιο” της έκαναν bullying και body shaming. Και ήρθε μετά ο Ντίνος και είπε ακριβώς το ίδιο. Γι’ αυτό είπα ότι δεν είναι δικά του λόγια αυτά, αλλά της Κυβέλης”, είπε ο Θάνος.

“Πιστεύω ότι ο Ντίνος έχει κόμπλεξ με τον Στυλιανό, γιατί ήταν πολύ καλύτερός του. είναι ότι ξαφνικά ο Ντίνος άρχισε να νιώθει λίγο άβολα με την παρέα, αλλά ποτέ δεν ξεκαθάρισε τους λόγους. Ήρθε δυο μήνες μετά να μας το πει. Όταν του έκαναν αυτά τα σχόλια, γελούσε και ανταπέδιδε. Κι εμένα μου έχει πει “κοιμάσαι σαν αρκούδα, σαν ζώο”, τι να κάνω; Να βγω να το πω στον κόσμο; Απλώς ο Ντίνος ήθελε να βγει πάνω από τον Στυλιανό, αυτό ήταν όλο”, συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του GNTM 4 για τον Ντίνο.

Όσο για την Κυβέλη και τις καυστικές δηλώσεις της εναντίον των συμπαικτών της, ο Θάνος είπε:

“Η Κυβέλη πρέπει κάπως να τραβήξει τα βλέμματα. Πρέπει να βγει και να πει όλα αυτά που λέει στα cue. Πρέπει να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Οι φωτογραφίες της είναι οκ, αλλά τα λέει αυτά για να τραβήξει τα βλέμματα, επειδή δεν τα πηγαίνει πολύ καλά στα set”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα