GNTM 4: Το τρυφερό τηλεφώνημα Όλγας – Στυλιανού και η πρόταση γάμου

GNTM 4: Το τρυφερό τηλεφώνημα Όλγας – Στυλιανού και η πρόταση γάμου
Η Όλγα στο GNTM 4 Glomex

Η Όλγα αντάλλαξε λόγια αγάπης με τον Στυλιανό, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας τους στο GNTM 4. Το ενδεχόμενο γάμου και το δαχτυλίδι που ίσως δούμε στον τελικό.

Πιο εκφραστική από ποτέ σχετικά με τα συναισθήματα που τρέφει για τον Στυλιανό είναι πλέον η Όλγα στο GNTM 4, μετά την συγκινητική αποχώρηση του πρώτου.

Οι δύο παίκτες του ριάλιτι μοντέλων του Star είχαν αφήσει υπονοούμενα ότι είναι ζευγάρι, ενώ στην αποχώρηση του Στυλιανού την Δευτέρα (29/11) το παραδέχτηκαν on camera, δίνοντας τρυφερά φιλιά στο στόμα και μιλώντας ανοιχτά για την σχέση τους. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα δημόσια “σ’ αγαπώ”.

Μάλιστα, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, ο Στυλιανός έκανε ειδική αναφορά στην νεαρή κολυμβήτρια, γράφοντας: “Όλγα μου, αγάπη μου σου παραδίδω την σκυτάλη. Συνέχισε να με κάνεις περήφανο”.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (30/11), η Όλγα εξέφρασε από την αρχή την στενοχώρια της που ξύπνησε χωρίς τον Στυλιανό, ενώ αργότερα, κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών που είχαν οι διαγωνιζόμενοι με τους συγγενείς τους, η ίδια επέλεξε να μιλήσει με τον πρώην συμπαίκτη της, τον οποίο αποκάλεσε “έρωτα της ζωής της”.

“Κουτάβι μου; Αχ δεν μπορώ! Αχ χαίρομαι τόσο πολύ, δεν μπορώ, θα κλάψω! Μου λείπεις πάρα πολύ”, ανέφερε η Όλγα στον Στυλιανό, με τον ίδιο να της λέει πως “δεν υπάρχει στον έξω κόσμο μέχρι να βγει κι εκείνη”. Το ζευγάρι αντάλλαξε λόγια αγάπης, ενώ έπειτα ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Όλγα: “Λέω στα παιδιά εδώ μέσα πως θα συζήσουμε και θα παντρευτούμε και δεν με πιστεύουν, πες τους ότι το λες κι εσύ”.

Στυλιανός: “Θα φέρω δαχτυλίδι στον τελικό”.

GNTM 4: Ακούστε την επικοινωνία τους

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα