GNTM: “Με ύφος δεν θα πας πουθενά. Να είσαι ταπεινή” – Ποια αποχώρησε με κλάματα

GNTM: “Με ύφος δεν θα πας πουθενά. Να είσαι ταπεινή” – Ποια αποχώρησε με κλάματα
Κριτική επιτροπή GNTM Facebook / GNTM

Όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας. Η φωτογράφιση με τα φίδια, η έντονη κριτική της Ηλιάνας στην οξύθυμη Άννα και η επιστροφή της φωτογραφίας. Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης.

Γεμάτο ένταση, ανατροπές και εκπλήξεις ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM, με τα κορίτσια να κάνουν την πρώτη τους δοκιμασία προς αποχώρηση, ποζάροντας στη φωτογράφιση μαζί με φίδια.

Οι φετινές παίκτριες είναι ιδιαίτερα αποφασισμένες και έτοιμες για όλα, ενώ οι κριτές είναι πολύ πιο απαιτητικοί από πέρυσι, αναμένοντας από τα κορίτσια να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να φτάσουν ψηλά.

Η επεισοδιακή δοκιμασία με τα φίδια

Η πρώτη φωτογράφιση αποχώρησης ήταν beauty, δηλαδή πορτρέτο με έμφαση στο πρόσωπο και στο μακιγιάζ. Η μεγάλη δυσκολία ήταν ότι τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν έχοντας φίδια τυλιγμένα πάνω τους, δίνοντας, παράλληλα, το κοινωνικό μήνυμα πως καλύτερα να έχουμε το ζώο πάνω μας ζωντανό, παρά να φοράμε το δέρμα του.

Κάποιες κοπέλες κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τη διαδικασία χωρίς πολλά εμπόδια, άλλες κατέρρευσαν και μόνο στη θέα των φιδιών, ενώ κάποιες άλλες έζησαν αστείες στιγμές με τα ερπετά, με τη Μαρτίνα να έχει μια “επεισοδιακή συνάντηση” με το φίδι που της δόθηκε να φωτογραφηθεί, αφού το φίδι μπήκε στο παντελόνι της και ξεκίνησε να ουρλιάζει.

Δείτε τα highlights από τη φωτογράφιση των κοριτσιών με τα φίδια:

Καγιά – Ηλιάνα εναντίον Άννας

Η πρώτη ένταση ανάμεσα στους κριτές και τις διαγωνιζόμενες πραγματοποιήθηκε χθες στο πλατό του GNTM. Συγκεκριμένα, η 19χρονη Άννα Χατζή δεν μπόρεσε να δεχτεί την κριτική της επιτροπής, που της είπε πως η φωτογραφία της με το φίδι ήταν από τις πιο… αδύναμες.

Έσπευσε να ζητήσει τον λόγο και δεν δεχόταν τις υποδείξεις της Βίκυς Καγιά, ενώ όταν πήρε τον λόγο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, της είπε:

“Το θέμα είναι ότι όσο ειδικά σου μιλάει η Βίκυ, είσαι κάπως αρνητική, είσαι επιθετική, είναι οκ να είσαι περήφανη, αλλά να μάθεις να είσαι ταπεινή και να δέχεσαι τι σου λένε άνθρωποι που προσπαθούν να σε βοηθήσουν.Με ύφος δε θα πας πουθενά. Όχι στο show, πουθενά… Αν δεν καταλαβαίνεις το concept έπρεπε να το ρωτήσεις. Ακόμα και να το ρωτήσεις εκατομμύρια φορές, εμείς γι’ αυτό είμαστε εκεί. Η φωτογραφία σου είναι κακή”.

Τους επέστρεψε την φωτογραφία της

Ένα άλλο περίεργο περιστατικό συνέβη στο πλατό, τη στιγμή που η Βίκυ μοίραζε τις φωτογραφίες στα κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση. Η Μαρτίνα ήταν μία από τις κοπέλες που πήρε τη φωτογραφία της, αλλά μετά από λίγα λεπτά θέλησε να την επιστρέψει στους κριτές και να αποχωρήσει οικειοθελώς, γιατί ένιωθε πως δεν θα τα καταφέρει στη συνέχεια.

Η Βίκυ Καγιά την έπεισε να το ξανασκεφτεί.

Η πρώτη αποχώρηση για φέτος

Η Σουζάνα, η Γκλόρια και η Αργυρώ είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες, ωστόσο από το παιχνίδι έφυγε η Αργυρώ, καθώς η φωτογραφία της δεν είχε κάποιο συναίσθημα, ούτε καλή πόζα.

Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη

Νέα μέρα ξεκινά στο GNTM, με τα κορίτσια να ετοιμάζονται για δοκιμασία αποχώρησης πριν καλά – καλά ξημερώσει. Τα 21 υποψήφια μοντέλα θα κάνουν επιτέλους κάτι που τους έχει λείψει: μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Γιώργος Μαλεκάκης φωτογραφίζει τα Next Top Models πάνω σε κινούμενη πλατφόρμα, που κάνει το γύρο της πόλης. Τα πράγματα δε είναι όμως τόσο απλά: τα κορίτσια πάνω στην πλατφόρμα ποζάρουν κάνοντας ντουζ και φορώντας αποκλειστικά τα εσώρουχα τους, σε μια δοκιμασία, που στόχο έχει να γιορτάσει τη μοναδικότητα του κάθε σώματος.

Φλας, κάμερες, φώτα, νερό, κόρνες, φωνές και κίνηση, είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες, που θα επηρεάσουν τις πόζες και τα κλικ αυτής της φωτογράφισης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποφασίζει να δώσει ένα «μάθημα» στα κορίτσια, αφήνοντας σε εκείνες την επιλογή της εικόνας τους που θα φτάσει στο πλατό. Η ευθύνη αυτής της απόφασης και η πίεση δημιουργεί ένταση και οι καυγάδες δεν αργούν να ξεσπάσουν. Ποια θα αποχωρήσει από το GNTM σαν βρεγμένη γάτα;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα