House of Fame: Η Πένυ Μπαλτατζή ξεκαθαρίζει για την κόντρα με την Πηνελόπη

House of Fame: Η Πένυ Μπαλτατζή ξεκαθαρίζει για την κόντρα με την Πηνελόπη
Η Πένυ Μπαλτατζή στο "Καλό Μεσημεράκι" Glomex

Η Πένυ Μπαλτατζή μίλησε για τους σπουδαστές του "House of Fame" και τη μεταξύ τους σχέση. Τι είπε για τον καβγά με την σπουδάστρια της σχολής, Πηνελόπη.

Στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένη η Πένυ Μπαλτατζή, η γνωστή τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο παραδίδει μαθήματα φωνητικής στους σπουδαστές του “House of Fame”, του νέου μουσικού ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Η Πένυ Μπαλτατζή αναφέρθηκε στο αυστηρό ύφος που έχει όταν διδάσκει τους μαθητές, αλλά και την οικειότητα που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους, καθώς περνούν πολύ χρόνο μαζί. Επίσης, μίλησε για το άγχος των παιδιών στη σκηνή, καθώς πολλοί το κάνουν για πρώτη φορά και δεν έχουν καθόλου εμπειρία.

Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε, ακόμη, και για το περιστατικό με την Πηνελόπη στο “House of Fame”, καθώς πριν από μερικές μέρες εξοργίστηκε με τη μαθήτριά της. Μάλιστα, την ώρα του καβγά τους, η Πένυ Μπαλτατζή της είπε να μην ξαναπάει στο μάθημά της, καθώς ιδανικά δεν θα ήθελε να τη διδάξει ξανά.

“Το Πηνελοπάκι. Κοίτα να δεις τώρα τι έγινε με το Πηνελοπάκι. Ήρθε και είπε “ξέρω”. Ωραία, αφού ξέρεις… Σε εμπιστεύομαι, παίξε. Το κάνουμε στην πρόβα, το έχει πει τόσες φορές. Εγώ πιστεύω, της λέω, ότι θα σε χαντακώσει. Όταν σε ακούω ότι σταματάς και ότι η φωνή σου μπλέκεται πάνω στις νότες του πιάνου, είναι κρίμα. Άστο και τραγούδα το. Το έπαιξε τελικά και έκοβε τις λέξεις. Να μην την μαλώσω; Το κατάλαβε. Αυτο-αναιρέθηκε. Επειδή είναι μουσικός, είμαι υπέρ του να το δείξει. Αλλά θα προτιμούσα να παίξει ένα δικό της τραγούδι”, ανέφερε η Πένυ Μπαλτατζή για την κόντρα τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα