House Of Fame: Εξοργισμένη η Πένυ Μπαλτατζή – “Είσαι η πιο ακριβοπληρωμένη; Πού;”

House Of Fame: Εξοργισμένη η Πένυ Μπαλτατζή – “Είσαι η πιο ακριβοπληρωμένη; Πού;”

Άναψαν τα αίματα μετά το πρώτο live του House Of Fame, καθώς η Πηνελόπη, μια εκ των παικτριών που είχε προταθεί για αποχώρηση, είχε μια αρκετά έντονη λεκτική αντιπαράθεση με την καθηγήτρια Πένυ Μπαλτατζή.

Το τρίτο live του House Of Fame μας έδωσε μια στιγμή ανθολογίας με την Καίτη Γαρμπή να θυμίζει Τζέλα Δελαφράγκα, ενώ είχαμε και άλλη μία αποχώρηση. Όμως τα μεθεόρτια του live περιλάμβαναν ένα ιδιαίτερα σκληρό καυγά ανάμεσα στην καθηγήτρια Πένυ Μπαλταζή και μια εκ των μαθητριών, την Πηνελόπη Τσιακυριάδου.

Η καθηγήτρια διέγνωσε υπεροψία στην Πηνελόπη και μεταξύ άλλων της είπε για την εμφάνιση της στο ζωντανό πρόγραμμα: Δεν τα έκανες και πιστεύεις ότι αυτό που πιστεύεις, είναι σωστό. Είπες ότι δεν ξέρουμε πως να σε βοηθήσουμε. Δεν υπάρχει σεβασμός, λυπάμαι. Είσαι η πιο ακριβοπληρωμένη. Που; Στην Θεσσαλονίκη; Δεν ήθελα να παίξεις πιάνο κι αναιρείσαι… Ήρθες εδώ κι είπες δεν ήρθα να αποδείξω ότι είμαι καλή τραγουδίστρια. Δεν μας ακούς και δεν θέλεις να μάθεις. Είδαμε κάτι σε εσένα και εσύ δεν το βλέπεις. Σταμάτα να μιλάς!”

Στην εξέλιξη του επεισοδίου, η Π.Μπαλτατζή ζήτησε γι’ ακόμα μια φορά το λόγο από την Πηνελοπή, ρωτώντας την γιατί την κοιτούσε με ειρωνικό βλέμμα. Μια έντονη κόντρα που θυμίζει κάτι από το παρελθόν των ριάλιτι διαγωνισμών μουσικής, έχει ήδη ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα