Η Φάρμα: Κόσμος πάει κι έρχεται – Αποχώρησε μόνος του ο Ξιαρχό, μπήκε ξανά ο Ιατρόπουλος

Η Φάρμα: Κόσμος πάει κι έρχεται – Αποχώρησε μόνος του ο Ξιαρχό, μπήκε ξανά ο Ιατρόπουλος
glomex

Ποιος ο λόγος που ο Τάσος Ξιαρχό ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Φάρμα. Χαρές και πανηγύρια για την επιστροφή Ιατρόπουλου.

Κόσμος πάει κι έρχεται στη Φάρμα, καθώς στο επεισόδιο του Σαββάτου (24/04) ο Τάσος Ξιαρχό ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι.

Στην ανακοίνωση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό στους συμπαίκτες του, επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγος χωρίς όμως να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

“Φεύγω. Έχω ένα θέμα γενικά. Δεν έγινε κάτι. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο, απλά είναι κάτι σοβαρό. Μπορείς να με βοηθήσεις Μαρία να μαζέψω τα πράγματά μου; Δεν είναι απόφαση. Είναι ένα σύνολο προβλημάτων που έχω και πρέπει να φύγω” είπε στους συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό δήλωσε στην κάμερα: “Η Φάρμα τέλος για τον Ξιαρχό. Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μια εγκεφαλική κάκωση και να πως ξαφνικά ένα… Τέλος και απλά το κάνω. Δεν έχει λόγο και γιατί συμβαίνει αυτό, απλά συμβαίνει. Έτσι είμαι. Ούτε έκατσα να κλαφτώ, ούτε είπα τα προβλήματα της ψυχής μου νομίζω πολύ απλά τέλος τα γελαδινά μαστάρια, οι κοπριές. Λέω πως δεν θα πω σε κανέναν ότι φεύγω, δεν ήθελα να δω δράματα”.

Την κατάσταση ισορρόπησε η επάνοδος του Μιχάλη Ιατρόπουλου. Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν μπορούσε να κρύψει την μεγάλη του χαρά. “Μιχάλη! Το είπα, το είπα εγώ ότι θα έρθεις σπίτι! Μιχάλη, σου έχω ετοιμάσει το κρεβάτι σου. Το ήξερα, το είπα σε όλους ότι θα έρθεις. Πάρε με αγκαλιά! Πάρε με αγκαλιά” φώναζε ο ηθοποιός.

“Είμαι πανευτυχής! Ξαναμπήκα στο χωριό μου, στη Φάρμα, στη φαμίλια μου. Μου έλειψαν τα πάντα. Οι μυρωδιές, τα αρώματα, τα χρώματα, η βροχή, η ομίχλη και οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα” δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην κάμερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα