Η Φάρμα: “Λύγισε” ο Τζώρτζογλου – Τα δάκρυα για τη μητέρα του

Η Φάρμα: “Λύγισε” ο Τζώρτζογλου – Τα δάκρυα για τη μητέρα του
Ο Στράτος Τζώρτζογλου στη "Φάρμα" Glomex

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ξέσπασε σε κλάματα στη "Φάρμα", μιλώντας για τη μητέρα του που "έφυγε" από τη ζωή. Η κατσίκα με το όνομα "Ευτυχία" και τα δάκρυά του.

Συγκινήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου στη “Φάρμα” Του ΑΝΤ1 το Σάββατο (27/03), όταν είδε ένα κοπάδι με κατσίκια τα οποία του θύμισαν ιστορίες από το παρελθόν και πρόσωπα που αγαπά πολύ.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως δεν είχε ξαναδεί κατσίκες από κοντά και πως τρελάθηκε όταν της πλησίασε, ενώ αποφάσισε να τους δώσει ονόματα. Έτσι, ονόμασε το ένα κατσικάκι “Στρατούλη”, εμπνευσμένος από το όνομα του ιδίου, και το άλλο “Ευτυχία”, καθώς ήταν το όνομα της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 4 μήνες.

“Μου ήρθε κατευθείαν σαν έμπνευση το όνομα της μαμάς μου, Ευτυχία, που σημαίνει καλή τύχη. Η μαμά μου “έφυγε” στις 11 Νοεμβρίου και αισθάνομαι συνεχώς ότι την έχω μαζί μου. Ένας σοβαρός λόγος που ήρθα εδώ στη “Φάρμα”, ήταν σαν να μου μίλησε η μαμά μου και να μου είπε πήγαινε εκεί. Η μαμά μου ήταν μεγαλωμένη στην Κεφαλλονιά και θυμήθηκα ότι μου είχε πει ότι έδιναν ονόματα στα γίδια. Έτσι σκέφτηκα και το όνομα. Ευτυχία. Είναι ό,τι πιο πολύτιμο είχα στη ζωή μου. Όταν λέω ονόματα ανθρώπων που αγαπώ, παίρνω δύναμη και ελπίδα. Καταλαβαίνεις ότι ήρθαμε σε αυτό τον κόσμο μόνο για να αγαπάμε. Η μάνα μου με γέννησε όταν ήταν 15 χρόνων”, εξομολογήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Έπειτα, ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για τους γονείς του και “λύγισε”, ξεσπώντας σε κλάματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα