Ημιτελικός Survivor: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου περνά στον τελικό – Αυτοί είναι οι τρεις φιναλίστ

Ημιτελικός Survivor: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου περνά στον τελικό – Αυτοί είναι οι τρεις φιναλίστ
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στον ημιτελικό του Survivor ΣΚΑΙ

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι η παίκτρια που προχωρά στον τελικό του Survivor μαζί με τους Στάθη Σχίζα και Άρη Σοϊλέδη. Η αντίδρασή της.

Ξεκίνησε στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (06/07) στον ΣΚΑΙ ο ημιτελικός του Survivor, που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός συναρπαστικού ταξιδιού 6,5 μηνών στον Άγιο Δομίνικο.

Πρόκειται για την πρώτη από τις δύο live μεταδόσεις του Survivor από το θέατρο Αττικού Άλσους στο Γαλάτσι, καθώς αύριο, Τετάρτη (06/07), θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο μέρος ο μεγάλος τελικός.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε, αρχικά, τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν φυσικά οι φετινοί παίκτες, που κατέφθασαν με χαμόγελο και θετική διάθεση στον ημιτελικό για να δουν τους πρώην συμπαίκτες τους.

Επίσης, στις θέσεις κάθονταν και οι συγγενείς των εναπομείναντων παικτών, μέλη των οικογενειών τους, αλλά και οι σύντροφοί τους, όπως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης.

Ημιτελικός Survivor: Η υποδοχή των δύο φιναλίστ

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη, οι οποίοι είναι οι δύο παίκτες που βρίσκονταν ήδη στον ημιτελικό, καθώς εξασφάλισαν τη θέση τους μέσω των αγωνισμάτων στα προηγούμενα επεισόδια.

Ωστόσο, μία ακόμη θέση απέμενε για να ολοκληρώσει την τριάδα των φιναλίστ του φετινού τελικού του Survivor και την διεκδικούσαν η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι δύο κοπέλες εξέφρασαν την επιθυμία τους να περάσουν στον τελικό, ενώ δήλωσαν πως αισθάνονται ευγνωμοσύνη που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο και που έζησαν την εμπειρία.

Ημιτελικός Survivor: Ποια παίκτρια πέρασε στον τελικό

Έπειτα, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως ήρθε η ώρα να ανακοινώσει το όνομα της παίκτριας που θα κάνει “παρέα” στους άλλους δύο φιναλίστ και η οποία προέκυψε μέσα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Η παίκτρια που πέρασε στον μεγάλο τελικό είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία στο άκουσμα το ονόματός της ενθουσιάστηκε, “πήδησε” από τη θέση της και έτρεξε να αγκαλιάσει την Μαίη.

Η Ασημίνα έδωσε το “σήμα” και όλοι οι πρώην παίκτες άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημά της από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ την σήκωσαν στα χέρια τους: “Είσαι βουνό, είσαι σαν τον Παρνασσό κι από ψηλά δεν τους βλέπεις καν”.

Έτσι, ο Στάθης Σχίζας, ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι οι τρεις φιναλίστ του φετινού Survivor, ενώ ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ξεκινά η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για τον τελικό.

Οι τρεις παίκτες διεκδικούν τον τίτλο του νικητή του φετινού Survivor αλλά και το μεγάλο έπαθλο, αξίας 100.000 ευρώ, και η απάντηση θα δοθεί το βράδυ της Τετάρτης (06/07) ζωντανά από την Αθήνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version