J2US: Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

J2US: Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της
Κατερίνα Στικούδη Instagram

Η μανούλα πια Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε μέσω skype στον αέρα του J2US και μίλησε για τις πρώτες ημέρες της με τον νεογέννητο γιο της.

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση αφότου έγινε μανούλα πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου η Κατερίνα Στικούδη μέσα από το J2US.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την Κυριακή (17/10) ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη και η ίδια απουσιάζει από το celebrity room του show τραγουδιού του Alpha, με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει για λίγο τη θέση της αντικαθιστώντας την.

Μέσω skype η νέα μανούλα εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής το βράδυ του Σαββάτου και αφού δέχθηκε τις θερμές ευχές για τον γιο της, περιέγραψε πώς περνάει τις πρώτες ημέρες μαζί του αλλά και πώς είναι μέχρι στιγμής ο ίδιος.

“Ξεκινάει ένα άλλο ταξίδι, μεγαλύτερο, με πολλές εμπειρίες με πολλές χαρές και είμαι πανέτοιμη να το ζήσω”, δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: “Είναι πάρα πολύ καλό μωράκι, είμαστε πάρα πολύ τυχεροί, δεν κλαίει πολύ, είναι πολύ βολικός, έχω τρελαθεί. Δεν πίστευα ότι θα το ζήσω. Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Συγκινούμαι πολύ γενικά, ενώ πριν ήμουν λίγο πιο ‘σκληρή’, τώρα έχω ‘μαλακώσει’ αρκετά, γιατί μόνο που τον βλέπω και σκέφτομαι ότι αυτό το πλασματάκι ήρθε από εμένα και τον Βαγγέλη είναι κάτι μαγικό, είναι ένα θαύμα της φύσης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα