“Καρφιά” στον αέρα από Καινούργιου και Δούνια – “Μαθαίνω ότι δεν πέρασε καλά στην εκπομπή”

Διαβάζεται σε 2'
“Καρφιά” στον αέρα από Καινούργιου και Δούνια – “Μαθαίνω ότι δεν πέρασε καλά στην εκπομπή”
PAPADAKIS PRESS

Η Νόνη Δούνια αποκάλυψε δημόσια πως δεν πέρασε καλά στην εκπομπή Super Katerina φέρνοντας την αντίδραση της παρουσιάστριας που τοποθετήθηκε -επίσης- live.

Η συνάντηση της Νόνης Δούνια με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή του Alpha δεν είχε θετικό πρόσημο, όπως παραδέχτηκε η πρώτη και μάλιστα δημόσια κατά την εμφάνισή της σε άλλο κανάλι.

Η Νόνη Δούνια, που πρόσφατα μίλησε στο The Magazine του NEWS 24/7, σχολίασε την εμπειρία που είχε ως καλεσμένη, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μετά τις εκλογές ήμουν καλεσμένη εκεί. Εγώ δεν πέρασα καλά να πω την αλήθεια, γιατί ένιωσα ότι υπάρχει μία ατμόσφαιρα στο πλατό… Υπήρχε μία ένταση και τοξικότητα. Μεταξύ τους είχαν γενικότερα μία ένταση. Δεν θεωρώ ότι ήταν επιτηδευμένο. Εγώ ξέρω πώς πέρασα εκείνη την ημέρα σαν καλεσμένη. Ήταν ένα πλατό με ένταση μεταξύ τους”.

Μάλιστα, σχολίασε πως “το αν το κάνουν επειδή θεωρούν ότι τους δουλεύει και τους πάει, δεν το ξέρω ή αν είναι γνήσιο και αυθεντικό. Εγώ ένιωσα ότι ήταν αυθεντικό το πολεμικό κλίμα και όχι επιτηδευμένο”.

 

Καινούργιου: “Μαθαίνω ότι οι καλεσμένοι λένε ότι περνάνε άσχημα εδώ”

Το πρωί της Δευτέρας ήρθε η απάντηση από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία, στο περιθώριο της συζήτησης με άλλη καλεσμένη, είπε: “Μεγάλη μου χαρά που είσαι μαζί μας. Είμαστε έτσι όπως μας βλέπεις, αυθόρμητοι. Αλλά μαθαίνω ότι οι καλεσμένοι λένε ότι περνάνε άσχημα μαζί μας. Και η Νόνη Δούνια είπε “όλα εξαιρετικά” και μετά βγαίνουν σε άλλες εκπομπές και λένε πέρασαν χάλια“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα