Κοντογεώργη – Θεοχάρης: Περιγράφουν την επεισοδιακή πρώτη γνωριμία τους

Κοντογεώργη – Θεοχάρης: Περιγράφουν την επεισοδιακή πρώτη γνωριμία τους
Νάντια Κοντεγεώργη και Μίνως Θεοχάρης glomex

Άφθονο γέλιο προσέφερε η περιγραφή του Μίνωα Θεοχάρη και της Νάντιας Κοντογεώργη για την πρώτη τους επεισοδιακή γνωριμία στο εντευκτήριο της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Αξέχαστη έχει μείνει στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη η πρώτη τους γνωριμία πριν αρκετά χρόνια, όταν και οι δύο βρέθηκαν για πρώτη φορά στο εντευκτήριο της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Οι δύο καλοί φίλοι, ηθοποιοί και παρουσιαστές συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (24/01) με το παρουσιαστικό δίδυμο Σεργουλόπουλου – Μελιτά στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν” της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων θυμήθηκαν την επεισοδιακή πρώτη τους γνωριμία.

Όπως είπε ο Μίνως Θεοχάρης όλα έγιναν στη δραματική σχολή, περιμένοντας να μπουν για να δώσουν εξετάσεις. Η Νάντια Κοντογεώργη, περιέγραψε ο ηθοποιός, φορούσε ένα λευκό φόρεμα και εκείνος κάπνιζε, όταν εκείνη πέρασε από δίπλα του και “τράκαρε” το φόρεμά με την κάφτρα του τσιγάρου. “Και γυρίζει και μου λέει ‘α! με έκαψες’ και εγώ ήμουν ξυνούλης λόγω και νευρικότητας και της λέω με ύφος ‘α ναι; συγγνώμη'”, είπε χαρακτηριστικά ο Μίνως Θεοχάρης.

Συνεχίζοντας, θυμήθηκε και τη δεύτερη συνάντησή τους όταν πια είχαν περάσει στη σχολή, “που βρήκα τη Νάντια στον προθάλαμο εκεί που μπαίναμε και βλέπαμε τα ονόματα για το ποιοι πέρασαν, η οποία έλεγε ‘γεια, εγώ είμαι η Νάντια, αυτός είναι ο Κώστας, αυτός είναι ο Μίνως, γνωριστείτε. Και όποιος έμπαινε έκανε αυτό με πάρα πολύ ενθουσιασμό!”.

Παίρνοντας τον λόγο η Νάντια Κοντογεώργη ανέφερε πως χαιρόταν τόσο πολύ που είχε περάσει στο Εθνικό που ήταν σαν να βρίσκεται σε αερόστατο, με τον Μίνωα Θεοχάρη να σχολιάζει πως η ίδια έχει πάντα έναν τρόπο να είναι πάντα χαρούμενη, σε αντίθεση με εκείνον που χρειάζεται πάντα λίγο παραπάνω χρόνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα