Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Χαϊκάλη – “Λέει ψέματα, τέλος”

Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Χαϊκάλη – “Λέει ψέματα, τέλος”
Γιώργος Λιάγκας Glomex

Συνεχίζεται η κόντρα του Γιώργου Λιάγκα και του Παύλου Χαϊκάλη. Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον του ηθοποιού, καθώς οι πληροφορίες του ότι η πρεμιέρα της παράστασής του έγινε με ελάχιστα άτομα, ήταν τελικά σωστή.

Μια μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους παρουσιαστές Γιώργο Λιάγκα – Φαίη Σκορδά της πρωινής εκπομπής “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη, με τις δύο πλευρές να διαφωνούν συχνά on air.

Μόλις πριν μερικές μέρες, ο γνωστός ηθοποιός “φιλοξενήθηκε” στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για να μιλήσει για την θεατρική παράσταση “Νικοτιτανικός” στην οποία συμμετέχει. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή και η συζήτηση κατέληξε σε καβγά με φωνές και αλληλοκατηγορίες.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή προβλήθηκαν πλάνα από την πρεμιέρα της παράστασης, τα οποία έδειχναν άδειο το θέατρο, ενώ το ρεπορτάζ έκανε λόγο για μόνο 10 θεατές. Τότε, ο ηθοποιός βγήκε εκτός εαυτού και επιτέθηκε φραστικά στους παρουσιαστές, κατηγορώντας τους ότι θέλουν να τον “εξοντώσουν”.

Στην σημερινή εκπομπή του “Πρωινού”, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να επανέλθει στο θέμα. Αρχικά, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την πληροφορία των 10 θεατών στην πρεμιέρα, αναφέροντας ότι τελικά ήταν 7, αφού το επιβεβαίωσε ο ηθοποιός Κωστάκης Κωνσταντίνου, ο οποίος συμμετέχει στην εν λόγω παράσταση.

Ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά του ηθοποιού, ο οποίος είχε αποκαλέσει “ψευδές” το ρεπορτάζ τους, λέγοντας:

“Εξαιρετικός ηθοποιός ο Παύλος Χαϊκάλης, αλλά λέει ψέματα, τέλος! Κι ας μη λέμε ψέματα στον κόσμο πια. Κι όταν λέμε ψέματα να ζητάμε ένα συγγνώμη. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ένας δημοσιογράφος που πληρώνεται με 700 ευρώ ότι είναι ψεύτης και ότι πρέπει να απολυθεί. Είναι ντροπή! Συγχαρητήρια που έπαιξαν σε θέατρο με 7 άτομα, αλλά είναι ντροπή να λένε ψέματα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα