Light: Αφιέρωσε το πρώτο του Live στον Mad Clip

Light: Αφιέρωσε το πρώτο του Live στον Mad Clip
Ο Mad Clip με τον Light, σε Live τους Instagram @nerogreco

Ο Light αφιέρωσε το πρώτο του Live στον κολλητό του φίλο, Mad Clip. Ο γνωστός τράπερ ζήτησε από τους θαυμαστές του "να προσέχουν" και "να αγαπούν τους ανθρώπους τους". 

Το πρώτο του Live πραγματοποίησε ο γνωστός τράπερ Light, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου του φίλου, Mad Clip. Ο καλλιτέχνης αφιέρωσε την εμφάνισή του στον αδικοχαμένο του φίλο, ενώ κατά τη διάρκεια του Live, απευθυνόμενος στο κοινό, ζήτησε απ’ όλους “να προσέχουν” και “να αγαπούν τους ανθρώπους τους”.

“Θέλω να πω σε όλους σας να προσέχετε, να αγαπάτε τους ανθρώπους γύρω σας, να τους το λέτε καθημερινά και να τους το δείχνετε, γιατί δεν ξέρετε πότε μπορεί να είναι η τελευταία φορά που θα τους δείτε”, είπε χαρακτηριστικά ο Light.

Την ίδια ώρα, πολλά μέλη της τραπ έστειλαν το δικό τους μήνυμα και έκαναν “αφιερώσεις” στην μνήμη του Mad Clip, τονίζοντας ότι κακώς ακούγονται αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι πραγματοποιούνται συναυλίες, λίγο μετά τον θάνατο του αδικοχαμένου τράπερ, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι αυτό που κάνουν, είναι αυτό που θα επιθυμούσε και ο Mad Clip.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το Live, μέσα από την κάμερα του “Πρωινού”:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα