Maestro: Το Twitter υποκλίθηκε στη Στεφανία Γουλιώτη και θυμήθηκε το “Dolce Vita”

Maestro: Το Twitter υποκλίθηκε στη Στεφανία Γουλιώτη και θυμήθηκε το “Dolce Vita”
Maestro MEGA

Μεγαλειώδη υποδοχή επιφύλασσαν οι χρήστες του Twitter στη Στεφανία Γουλιώτη η οποία εισέβαλε στο έκτο σουρεαλιστικό επεισόδιο του "Maestro" και ήρθε να ανατρέψει τις ισορροπίες.

Το έκτο κατά σειρά επεισόδιο της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Maestro” προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (24/11) καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό, ενώ για πρώτη φορά έφερε στο φως το σκοτεινό παρελθόν του Ορέστη και τη ζωή του πριν βρεθεί στο μικρό νησί των Παξών ως μαέστρος. Κάτι που μέχρι τώρα ο κεντρικός χαρακτήρας κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Η διαφορετική ματιά στη σκηνοθεσία, η φωτογραφία, η άρτια αισθητική αλλά και η παραδοχή του δημιουργού πως το συγκεκριμένο επεισόδιο είναι γυρισμένο σαν μια ανεξάρτητη ταινία μέσα στη σειρά εντυπωσίασε τους τηλεθεατές, ωστόσο αν κάτι ξεχώρισε ήταν η είσοδος της Στεφανίας Γουλιώτη, η οποία υποδύεται την εν διαστάσει σύζυγό του Αλεξάνδρα, η οποία αποφασίζει να ξαναμπεί στη ζωή του Ορέστη, ανατρέποντας κάθε ισορροπία που φαινομενικά υπήρχε στη ζωή του.

Maestro MEGA

Οι φανατικοί τηλεθεατές του “Maestro” δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τις καταιγιστικές εξελίξεις και τις εντυπωσιακές εικόνες που προβλήθηκαν στο έκτο επεισόδιο, φέρνοντας το #maestro στην κορυφή του Twitter, ενώ τα περισσότερα tweets περιελάμβαναν διθυραμβικά σχόλια και αποθεωτικές κριτικές για το ταλέντο της Στεφανίας Γουλιώτη και την ερμηνεία της.

Twitter: Οι αντιδράσεις των χρηστών για την είσοδο της Στεφανίας Γουλιώτη

Δεν ήταν ωστόσο λίγοι εκείνοι που επιστρατεύοντας το χιούμορ τους θυμήθηκαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ως “Χάρη” στη θρυλική σειρά του MEGA, “Dolce Vita” για το τι έκανε ο ίδιος το 1995, αλλά και τη Μαρία Καβογιάννη και τις επικές αντιδράσεις της ως “Ασπασία” στην ίδια σειρά.

Twitter: Οι αναφορές των χρηστών στο “Dolce Vita”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα