Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν – Η φωτογραφία της Χαρούλας Αλεξίου

Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν – Η φωτογραφία της Χαρούλας Αλεξίου
Η Χάρις Αλεξίου στο "Maestro" MEGA

Η έναρξη των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του "Maestro" είναι πλέον γεγονός. Η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από τη διαδικασία.

Ξεκίνησαν και επίσημα τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του “Maestro”, της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία, έπειτα από την αποθέωσή της στην Ελλάδα, διαπρέπει και στο εξωτερικό μέσω της πλατφόρμας του Netflix.

Το “Maestro” κατάφερε να “κερδίσει” και τους ξένους τηλεθεατές, καθώς μπήκε στο Top 10 του Netflix σε αρκετές χώρες του κόσμου, ενώ η αγωνία όλων για τον νέο κύκλο είναι πολύ μεγάλη.

Maestro: Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν και το 1ο επεισόδιο

Τις προηγούμενες μέρες, ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της σειράς, γνωστοποίησε πως πραγματοποιήθηκε η ανάγνωση των σεναρίων, με μία σειρά αναρτήσεων μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων αλλά και την προετοιμασία της παραγωγής για τον δεύτερο κύκλο, όπου αποκαλύπτεται μεταξύ άλλων ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου, που θα είναι “Mother (Μητέρα)”.

Επίσης, ο ηθοποιός Ορέστης Χαλκιάς, ο τηλεοπτικός Αντώνης της σειράς, αποκάλυψε και την είσοδο ενός νέου χαρακτήρα, ο οποίος θα υποδυθεί έναν ερευνητή και παρά το γεγονός ότι δεν αποκάλυψε το όνομά του, ανέφερε πως είναι ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου.

Χάρις Αλεξίου: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του “Maestro”

Η Χαρούλα Αλεξίου πραγματοποίησε, επίσης, το πρώτο της γύρισμα, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μία φωτογραφία.

“Πρώτη μέρα γυρίσματος Maestro” έγραψε χαρακτηριστικά η τηλεοπτική Χάρις, που υποδύεται την γιαγιά, ποζάροντας μπροστά στον εξοπλισμό των γυρισμάτων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα