Survivor 4 – Μαριάνθη: “Ο Αλέξης Παππάς αγωνίζεται υπέρ του καλού”

Survivor 4 – Μαριάνθη: “Ο Αλέξης Παππάς αγωνίζεται υπέρ του καλού”
Μαριάνθη Κάσδαγλη ΣΚΑΙ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αλέξη Παππά η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριάνθη Κάσδαγλη. Τι είπε για την Καρολίνα και ποιος θεωρεί πως είναι ο πιο αληθινός παίκτης.

Στο πλατό της εκπομπής Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξη Παππά, αναφέρθηκε στην κόντρα της με την Καρολίνα, αλλά και στους υπόλοιπους πρώην συμπαίκτες της.

Εντύπωση προκάλεσε η άποψη που εξέφρασε για τον Αλέξη Παππά, τον οποίο περιέγραψε ως έξυπνο παίκτη, που αγωνίζεται υπέρ του κοινού καλού. “Ο Παππάς είναι ένας έξυπνος παίκτης, αλλά θεωρώ ότι είναι ο καλός έξυπνος παίκτης. Ξέρει πώς να χειριστεί τα πράγματα υπέρ του καλού. Θεωρώ ότι ο Άλεξ δεν σκέφτεται ατομικά, θεωρώ ότι το βλέπει συλλογικά. Δεν έχω δει τα επεισόδια, είναι ό,τι έβλεπα στα Συμβούλια και στην Ένωση”, είπε χαρακτηριστικά η Μαριάνθη, για να πάρει σαν απάντηση από τη Μαλέσκου ότι τηλεοπτικά παρακολουθούμε μία τελείως διαφορετική εικόνα του Παππά.

Ακόμα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την κόντρα που είχε με την Καρολίνα, η οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “με έβλεπε ανταγωνιστικά”. “Υπάρχει ένας ανταγωνισμός, μία ζήλεια, ένα κόμπλεξ που μπορεί να νιώθει. Η Καρολίνα είναι μία πολύ καλή παίκτρια, δεν το αμφισβητώ. Απλά πατάει πάνω σε αυτό. Με έβλεπε ανταγωνιστικά. Της είχα ζητήσει και άλλες φορές να μην είναι έτσι απέναντί μου γιατί δεν μου αρέσει να μου μιλάνε με αυτό το ύφος, δεν το δεχόμουν”, είπε.

Η Μαριάνθη επίσης ονομάτισε τον πιο αληθινό παίκτη του φετινού Survivor κατά τη γνώμη της, ο οποίος είναι ο Νίκος, ενώ για τον Ηλία είπε ότι είναι ένα παιδί με καλή ψυχή, απλά “θεωρώ ότι έχει μπει λίγο παραπάνω στο παιχνίδι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα