Masterchef 5: “Καρφιά” και νεύρα – Ποιος αποχώρησε

Masterchef 5: “Καρφιά” και νεύρα – Ποιος αποχώρησε
Masterchef 5 Youtube / @Star Tv

Οι τρεις υποψήφιοι του "Masterchef 5" κλήθηκαν να φτιάξουν ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο. Επεισοδιακή αποχώρηση.

Τρεις ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο “Masterchef 5”, που κλήθηκαν να μαγειρέψουν στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου το βράδυ του Σαββάτου (27/02), διεκδικώντας την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ο λόγος για τους Ιωάννη, Διονύση και Κωστή, οι οποίοι έπρεπε να φτιάξουν δύο πιάτα, ένα αλμυρό και ένα γλυκό, που να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις δημιουργίες των κορυφαίων σεφ Δημήτρη και Θανάση Σταμούδη, που ήταν οι καλεσμένοι του “Masterchef 5”.

Μάλιστα, προηγουμένως, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας υπήρξαν διάφορες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με τον Κωστή να ξεσπά που ήταν πάλι υποψήφιος. Όταν ο παίκτης άκουσε τον Πάνο να δικαιολογείται για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως αρχηγός, ο Κωστής δήλωσε στην κάμερα: “Μπούρδες, αυτά τα λένε μόνο κάτι κότες εκ του αποτελέσματος για να δικαιολογήσουν την φωτιά στον κ…ο τους”.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, οι τρεις υποψήφιοι έπρεπε να φτιάξουν εικονικό ριζότο σελινόριζας με χτένια και beurre blanc κόλλιανδρου και τσούρος με καραμέλα φουντούκι, σοκολάτα και γρανίτα τεκίλα. Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, ωστόσο, ένας δεν τα κατάφερε να συνεχίσει στο “Masterchef 5”.

Αυτός που αναγκάστηκε να αποχωρήσει ήταν ο Κωστής, ο οποίος ήταν τρεις φορές υποψήφιος. Τα σχόλια στον εξώστη, φυσικά, δεν έλειψαν…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα