MasterChef 5: Κλάματα στην ψηφοφορία – Η οριακή δοκιμασία που θα κρίνει τη 10άδα

MasterChef 5: Κλάματα στην ψηφοφορία – Η οριακή δοκιμασία που θα κρίνει τη 10άδα
Ο Παύλος Χάππιλος στο MasterChef 5 Facebook / @Masterchef Greece

Μια φορτισμένη ψηφοφορία, μια οριακή δοκιμασία και ένα άδοξο τέλος που θα οδηγήσει στην επόμενη αποχώρηση του MasterChef 5. Τι θα δούμε τη Μεγάλη Δευτέρα.

Τη Μεγάλη Δευτέρα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το νέο επεισόδιο του MasterChef 5, καθώς οι μέρες μετάδοσης του αγαπημένου ριάλιτι μαγειρικής αλλάζουν, λόγω του εορταστικού προγράμματος του Star για το Πάσχα.

Μετά την νίκη της κόκκινης ομάδας και την έξοδό της στο εστιατόριο του Φώτη Σεργουλόπουλου, οι μπλε θα προβούν σε ψηφοφορία για να αναδείξουν τους υποψήφιους που θα πρέπει να μαγειρέψουν, διεκδικώντας την παραμονή τους στο σπίτι του MasterChef 5.

Η μπλε ομάδα έχασε και διαγωνίστηκε σε έναν αγώνα ασυλίας. Τη λευκή ποδιά κέρδισε ο Τζιοβάνι, ο οποίος κατάφερε να μπει στην τελική 10άδα του MasterChef 5 και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Παύλος, ο οποίος είχε το χειρότερο πιάτο.

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου, η ψηφοφορία θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη, ενώ δεν θα λείψουν τα κλάματα. Χαρακτηριστικά, βλέπουμε τον Παναγιώτη να δακρύζει τη στιγμή.

Η δοκιμασία αποχώρησης με καλεσμένο σεφ τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο θα είναι οριακή και τα σοβαρά λάθη θα εκθέσουν τον παίκτη που θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την κουζίνα του MasterChef 5.

MasterChef 5: Δείτε το trailer για τη Μεγάλη Δευτέρα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα