MasterChef 5 – Spoiler: Ποιοι επιστρέφουν και ποιοι αποχωρούν οριστικά

MasterChef 5 – Spoiler: Ποιοι επιστρέφουν και ποιοι αποχωρούν οριστικά
MasterChef 5 Facebook / @MasterChef Greece

Ανατροπές στο MasterChef 5, μετά τις μαγειρικές μονομαχίες των παλιών παικτών και όσων βρίσκονται ακόμη στο παιχνίδι. Αλλάζουν οι ισορροπίες με τις επιστροφές και τις αποχωρήσεις.

Με τη Μαρία Λαζαρίδου και τον Στέφανο Χίλα, να έχουν χάσει τη λευκή τους ποδιά αλλά και τον Νίκο Σκορδάκη, τον Αλέξανδρο Συνοδινό, τον Αντώνη Μητρόπουλο και την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, να διεκδικούν την επιστροφή τους, η κουζίνα του MasterChef 5, του απρόβλεπτου διαγωνισμού μαγειρικής του Star, θα πάρει και πάλι φωτιά.

Υπενθυμίζεται, ότι την πρώτη μέρα της διαδικασίας επιστροφών, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μπήκε στο σπίτι επειδή είχε το καλύτερο πιάτο από τους 12 παλιούς παίκτες, τη δεύτερη μέρα μπήκε η Μαρίνα Ντεμολλάι και την τρίτη ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Όπως αναφέρεται στο trailer της Παρασκευής (16/04), όπου θα είναι καλεσμένοι οι τρεις νικητές των προηγούμενων σεζόν, η διαδικασία που θα ακολουθήσουν οι παίκτες του MasterChef 5 από εδώ και πέρα, θα είναι η εξής:

“Οι έξι παίκτες θα γίνουν ζευγάρια με… μαχαίρια. Υπάρχουν έξι μαχαίρια να διαλέξετε. Από τα έξι μαχαίρια τα τρία έχουν επάνω ένα νούμερο και τα τρία κενά. Όσοι βρουν τα μαχαίρια με νούμερο επιλέγουν αντίπαλο. Οι μεν επιλέγουν αντίπαλο οι δε “καμπάνα” χωρίς να δουν το πιάτο αντιγραφής, αλλά τον δημιουργό του. Έξι παίκτες, τρία ζευγάρια, τρεις μαγειρικές δοκιμασίες και o καλύτερος παραμένει στον διαγωνισμό”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας youfly.com, οι διαγωνιζόμενοι που θα καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι είναι ο Αλέξανδρος Συνοδινός και η Μαρία Λαζαρίδου, ενώ ο Αντώνης Μητρόπουλος, η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και Στέφανος Χίλας θα μείνουν εκτός διαγωνισμού, όπως και ο Νίκος Σκορδάκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα