MasterChef 6: Η πρώτη παίκτρια που μπαίνει στο σπίτι – Πήρε Golden Pin από τον Κοντιζά

MasterChef 6: Η πρώτη παίκτρια που μπαίνει στο σπίτι – Πήρε Golden Pin από τον Κοντιζά
Youtube / @MasterChef Greece

Η 47χρονη Βασιλική είναι η παίκτρια που μπαίνει απευθείας στο σπίτι του MasterChef 6. Το πιάτο που έφτιαξε στην πρεμιέρα του διαγωνισμού. Τι είναι το "Golden Pin" που αλλάζει τα δεδομένα.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (10/11) το MasterChef 6, που επέστρεψε στις οθόνες μας ανανεωμένο και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Star.

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον Έλληνα MasterChef 2022!

Στο πρώτο επεισόδιο του MasterChef 2022 παρακολουθήσαμε το πρώτο μέρος των οντισιόν, με την 47χρονη Βασιλική να ξεχωρίζει και να είναι η πρώτη παίκτρια που μπαίνει απευθείας στο σπίτι του διαγωνισμού.

Η Βασιλική, που διατηρεί επιχείρηση στον χώρο της ομορφιάς και παρακολουθεί μαθήματα μαγειρικής τον τελευταίο χρόνο λόγω του πάθους της, έφτιαξε ένα συκώτι μενιέρ με πράσινο μήλο και κρεμμυδάκια γλασέ.

Το πιάτο της εντυπωσίασε τους κριτές και ειδικά τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος της είπε: Έτσι όπως έψησες το συκώτι δεν ξέρω αν εγώ μπορώ να το ψήσω. Δοκίμασα το πιο ωραίο πιάτο στον διαγωνισμό”.

Ο κριτής της έδωσε στη συνέχεια το Golden Pin, που φέτος αποτελεί το εισιτήριο για να μπει ο υποψήφιος μάγειρας απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

MasterChef 6: Τα “Golden Pin” αλλάζουν τα δεδομένα

Αφού οι κριτές καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες στο MasterChef 2022 στην χθεσινή πρεμιέρα, ανακοινώθηκαν στους παίκτες οι νέοι κανόνες, αλλά και το καινούργιο στοιχείο του φετινού κύκλου.

Με ένα ή κανένα «ναι» το ταξίδι του διαγωνιζόμενου στο παιχνίδι τελειώνει. Με δύο «ναι» οι παίκτες παίρνουν ποδιά και πηγαίνουν στην επόμενη φάση. Με τρία «ναι» ο διαγωνιζόμενος παίρνει ποδιά αλλά κι ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη διαδικασία του bootcamp.

Επίσης, ανακοινώθηκε η μεγάλη αλλαγή με τα “Golden Pin”, τα οποία μπορούν να στείλουν τρεις από τους επίδοξους σεφ κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Ο κάθε κριτής έχει από ένα και δίνοντάς το στον υποψήφιο, τον στέλνει κατευθείαν στον διαγωνισμό χωρίς να χρειαστεί να μαγειρέψει ξανά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα