MasterChef – Ασημίνα Ουστάλλι: Η αποκάλυψη για τις αποτυχημένες επεμβάσεις στη μύτη της

MasterChef – Ασημίνα Ουστάλλι: Η αποκάλυψη για τις αποτυχημένες επεμβάσεις στη μύτη της
Ασημίνα Ουστάλλι Instagram / @asimina_ustalli

Η πρώην παίκτρια του MasterChef Ασημίνα Ουστάλλι αποκάλυψε ότι έκανε δύο επεμβάσεις στη μύτη της οι οποίες δεν πέτυχαν. Τα προβλήματα που βιώνει και οι σκέψεις να κινηθεί νομικά.

Η Ασημίνα Ουστάλλι, η πρώην παίκτρια του “MasterChef”, αποκάλυψε την περιπέτεια που βιώνει με την υγεία της μετά τις δύο επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθη στην περιοχή της μύτης.

Μιλώντας στο “Happy Day”, η νεαρή σεφ ανέφερε ότι έχει χάσει 7 κιλά, επειδή ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τις επεμβάσεις, οι οποίες δεν πέτυχαν με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα.

“Έχω χάσει 7 κιλά επειδή έκανα δύο επεμβάσεις στη μύτη μου. Έκανα διάφραγμα, κόγχες και πλαστική. Με ταλαιπώρησε αρκετά γιατί το έκανα δύο φορές και δεν πέτυχε. Με είχε ρίξει πολύ ψυχολογικά όλο αυτό”, είπε αρχικά η Ασημίνα Ουστάλλι και συνέχισε:

“Έκανα το πρώτο χειρουργείο και δεν πέτυχε. Δεν πέτυχε ούτε για το ιατρικό θέμα που είχα, ούτε η πλαστική πέτυχε. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ειδικά από το ένα ρουθούνι. Έτσι, μετά από τρεις μήνες έκανα ξανά τις επεμβάσεις. Αλλά μετά ήμουν ακόμη χειρότερα. Ζορίζομαι μέχρι και τώρα να αναπνεύσω. Οι κόγχες δεν έχουν βγει όπως έπρεπε να έχουν βγει, οι πλαστική δεν έχει πετύχει όπως έπρεπε να πετύχει. Γενικά, οι γιατροί λένε ότι είναι λάθος να μπεις ξανά στο τρίμηνο. Πρέπει να περάσει ένας χρόνος για να σε χειρουργήσουν ξανά. Η πλαστική δεν με νοιάζει τώρα, θέλω μόνο να βρω την υγεία μου”.

“Πήγα το καλοκαίρι στον παθολόγο και μου βρήκαν φύσημα κάτι το οποίο δεν είχαν πιο πριν. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια αγωγές και με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού μετά απ’ όλο αυτό, γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα και σκέφτομαι να κινηθώ και νομικά”, κατέληξε η πρώην παίκτρια του MasterChef.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα