MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Green Award

MasterChef: Αυτός είναι ο νικητής του Green Award
MasterChef Instagram

Ποιος παίκτης του MasterChef κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ; Η απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής και η συγκίνηση.

Μία δοκιμασία για γερά νεύρα και υψηλών μαγειρικών απαιτήσεων περίμενε τους παίκτες του MasterChef στο επεισόδιο της Παρασκευής (08/04), με τους επίδοξους σεφ να διαγωνίζονται αυτή τη φορά για την κατάκτηση του Green Award και να διεκδικούν 10.000 ευρώ.

Μετά από αλεπάλληλες μικρές δοκιμασίες για μία θέση στον τελικό του Green Award, ο Παναγιώτης και ο Νικήτας ήταν οι δυο παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν το εισιτήριο για τον τελικό και να συναντήσουν εκεί τον Νίκο, τον οποίο είχε υποδείξει ο αρχηγός των “Κόκκινων” και είχε προκριθεί απευθείας στην τελική δοκιμασία για τη διεκδίκηση του επάθλου.

Με καλεσμένο τον Τάσο Μαντή, οι τρεις υποψήφιοι κλήθηκαν να “αντιγράψουν πιστά” το πιάτο του διακεκριμένου chef, ένα νωπό χέλι και ένα καπνιστό burger με χέλι μέσα σε δυόμιση ώρες, με τον ίδιο μάλιστα να σχολιάζει πως για τη δημιουργία του συγκεκριμένου πιάτου εργάζονται στην κουζίνα έξι μάγειρες.

Οι κριτές βαθμολόγησαν τις προσπάθειες των παικτών, με τον Παναγιώτη να συγκεντρώνει τη χαμηλότερη βαθμολογία και να αποχαιρετά πρώτος το χρηματικό έπαθλο και τον Νικήτα με 28 βαθμούς να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής και να κερδίζει τα 10.000 ευρώ.

Η συγκίνησή του στο άκουσμα του αποτελέσματος ήταν έκδηλη, με τον ίδιο να σχολιάζει πως “ήμουν έτοιμος να κλάψω, αλλά απότομα ήρθε μια πολύ μεγάλη χαρά μέσα μου γιατί ξέρω ότι αυτά τα λεφτά θα πιάσουν τόπο, δεν θα είναι σπατάλη και πιάνουν τόπο οι τόσες προσπάθειες, όλα αυτά που μου έχουν δώσει οι δικοί μου άνθρωποι, η στήριξη.. δεν είναι μόνο τα 10.000 ευρώ είναι όλη η πορεία από τις οντισιόν μέχρι τη σημερινή μέρα. Όχι δεν το είχα στο μυαλό μου αυτό το πράγμα σήμερα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα