MasterChef: “Γαλλικά” στην κουζίνα – Ποιοι κέρδισαν την ομαδική δοκιμασία

MasterChef: “Γαλλικά” στην κουζίνα – Ποιοι κέρδισαν την ομαδική δοκιμασία
Οι παίκτες του MasterChef star tv - youtube printscreen

"Μαχαίρια" βγήκαν στην κουζίνα του MasterChef, με τον "Μπόμπαινα" να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εντάσεων. Η ομάδα που κέρδισε την ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας.

Τα αποτελέσματα της Oμαδικής Δοκιμασίας περίμεναν να ακούσουν με μεγάλη ανυπομονησία οι δύο ομάδες στο πλατό του MasterChef 2022 στο επεισόδιο της Πέμπτης (10/03).

Όπως ανακοίνωσαν οι κριτές στους μάγειρες του διαγωνισμού, η κόκκινη ομάδα ήταν η νικήτρια για μία ακόμη φορά.

Το πιάτο που «κόστισε» στην ουσία τη νίκη στην μπλε ομάδα ήταν το γλυκό της Ελισάβετ: ένα τριμμένο σιροπιαστό κανταΐφι με κρέμα σοκολάτας και κουλί από φρούτα.

MasterChef 2022: Οι Κόκκινοι κερδίζουν την ομαδική δοκιμασία

Μεγάλη στεναχώρια για τους «μπλε» που έχασαν ξανά, όμως ούτε οι παίκτες της κόκκινης ομάδας χάρηκαν ιδιαίτερα με τη νίκη τους, καθώς είχαν κάνει αρκετά λάθη στα πιάτα τους.

Από το πλατό του διαγωνισμού δεν έλειψαν και οι εντάσεις, καθώς ο παίκτης της μπλε ομάδας, Δημήτρης ή αλλιώς… Μπόμπαινας, δε θέλησε να δώσει το χέρι του και να πει «μπράβο» σε κανέναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Ο Μάριος από τους «κόκκινους» τού είπε on air πως είναι «καραγκιόζης», με τον Δημήτρη να σχολιάζει στην κάμερα του διαγωνισμού ότι αποδέχεται τη νίκη του αλλά δε θέλει να δώσει το χέρι του σε ανθρώπους που δεν του μιλάνε εδώ και μέρες και παριστάνουν τους καλούς μόνο μπροστά στις κάμερες.

Μετά την ήττα της στην 4η Ομαδική Δοκιμασία, την μπλε ομάδα περίμενε το συμβούλιο του MasterChef! Η Βασιλική ως αρχηγός έπρεπε να διαλέξει το πλεονέκτημά της: Να δώσει ασυλία ή να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η παίκτρια, ύστερα από πολλή σκέψη και εσωτερική «μάχη» με τον εαυτό της αποφάσισε πως θα υποδείξει την ίδια ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

MasterChef 2022: Ποιος κατάφερε να κερδίσει την ασυλία

Για την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας μονομάχησαν στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 2022 οι παίκτες της ηττημένης μπλε ομάδας, Δημήτρης «Μπόμπαινας» και Χριστόφορος.

Σύμφωνα με την ομόφωνη άποψη των τριών κριτών, το ψάρι του Χριστόφορου ήταν καλύτερο από εκείνο του Δημήτρη και όλα κρίθηκαν στο ψήσιμο της πέτσας του.

Ο Χριστόφορος κέρδισε την κάρτα ασυλίας και το αποτέλεσμα χαροποίησε ιδιαίτερα τους συμπαίκτες τους, καθώς σχεδόν κανείς δεν επιθυμούσε να έχει ξανά την ασυλία ο Δημήτρης.

Έτσι, ο Χριστόφορος που κέρδισε την ασυλία και η Βασιλική που έχει υποδείξει τον εαυτό της ως υποψήφιο προς αποχώρηση δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους στην ψηφοφορία αλλά φυσικά, μπορούν να ψηφίσουν τον παίκτη που πιστεύουν πως πρέπει να βρεθεί στον… τάκο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα