MasterChef: Καθαίρεσαν τον “Μπόμπαινα” από αρχηγό – Η φαρμακερή απάντησή του

MasterChef: Καθαίρεσαν τον “Μπόμπαινα” από αρχηγό – Η φαρμακερή απάντησή του
MasterChef 6 Star Tv

Στο επίκεντρο του MasterChef βρέθηκε ξανά ο "Μπόμπαινας". Η Βασιλική Δροσάτου έγινε αρχηγός, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Ταϊρίδη. Η αντίδρασή του.

Σάλο έχει προκαλέσει στο τηλεοπτικό κοινό του MasterChef η συμπεριφορά του παίκτη Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς “Μπόμπαινα”, λόγω του ονόματος του εστιατορίου που διατηρούσε για πολλά χρόνια.

Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν τις τελευταίες μέρες πως ο παίκτης έχει έντονες μεταπτώσεις στη διάθεσή του, είναι ευέξαπτος, συμπεριφέρεται ανώριμα προς τους συμπαίκτες του και έχει έπαρση.

Μάλιστα, μέχρι και ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος πρόσφατα ήταν καλεσμένος κριτής στο MasterChef, σχολίασε σε ανάρτησή του την στάση του παίκτη, κάνοντας λόγο για “τρομακτική τοξικότητα”.

Στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης (09/03), ο Μάριος Λιόλιος που ήταν ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, είχε κάποια πλεονεκτήματα, μεταξύ αυτών και η επιλογή νέου αρχηγού στους Μπλε.

Ο παίκτης αποφάσισε να “καθαιρέσει” τον “Μπόμπαινα” από αρχηγό και στη θέση του να βάλει τη Βασιλική Δροσάτου, ενώ αντάλλαξε τον Τζόναθαν Χάρτνετ των Κόκκινων με τον Γιάννο Σδούγκα των Μπλε.

Λογικά τον Δημήτρη πρέπει αυτό να τον πέθανε γιατί το να είναι αρχηγός, ένιωθε ότι του έδινε τρομερός κύρος. Δεν ξέρω είχε ένα περίεργο στυλ”, σχολίασε χαρακτηριστικά η Βασιλική για την αλλαγή του αρχηγού.

MasterChef: Η απάντηση του “Μπόμπαινα”

Φυσικά, ο “Μπόμπαινας” δεν άφησε ασχολίαστη την κίνηση του συμπαίκτη του και δήλωσε σχετικά:

Νομίζουν ότι εγώ θα χάσω το ηθικό μου ή ότι έχω τάσεις αρχηγού. Αν θα έλεγε να έρθει και ο Ταϊρίδης να φορέσει την ποδιά των Κόκκινων, πολύ απλά, θα άφηνα την ποδιά μου την μπλε θα πήγαινα στο πάσο και θα έλεγα: Ευχαριστώ πολύ σε όλους, χάρηκα για την γνωριμία και για το MasterChef, αλλά εγώ κόκκινος δεν γίνομαι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα