MasterChef: Το Hilton, η διπλή ανατροπή και ο έξαλλος Μανώλης

MasterChef: Το Hilton, η διπλή ανατροπή και ο έξαλλος Μανώλης

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε μπλε και κόκκινους, ώστε να λάβουν μέρος στην καθιερωμένη ομαδική εξωτερική δοκιμασία, όμως, αυτή τη φορά η διαδικασία ήταν γεμάτη ανατροπές. Τι εκπλήξεις τους επιφύλασσαν οι κριτές;

Μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ, μια δύσκολη δοκιμασία περίμενε τους παίκτες του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης.

Ύστερα από ομαδικές δοκιμασίες εν πλω, σε αερολιμένες, στην Ιχθυόσκαλα και σε διάφορα ενδιαφέροντα μέρη, οι μάγειρες επισκέφθηκαν το πολυτελές ξενοδοχείο Hilton Athens. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε μπλε και κόκκινους, ώστε να λάβουν μέρος στην καθιερωμένη ομαδική εξωτερική δοκιμασία, όμως, αυτή τη φορά η διαδικασία ήταν γεμάτη ανατροπές.

Ο πρώτος αρχηγός ήταν ο Μανώλης, λόγω της προηγούμενης νίκης του, ο οποίος επέλεξε για δεύτερο αρχηγό τον Σταμάτη. Και τότε έγινε η διπλή ανατροπή. Αρχικά, οι κριτές ζήτησαν από τον Μανώλη και τον Σταμάτη να επιλέξουν παίκτες για την ομάδα του αντιπάλου και όχι για τη δική τους.

Αφού οι αρχηγοί ακολούθησαν τις οδηγίες τους, οι κριτές τους επιφύλασσαν άλλη μία έκπληξη. Τους ανακοίνωσαν ότι θα πρέπει να ανταλλάξουν ομάδες, δηλαδή οι παίκτες που επέλεξε ο κάθε αρχηγός για τον αντίπαλο, τελικά θα είναι δικοί του. Η δυσαρέσκεια στα πρόσωπα κάποιων, πάντως, ήταν έντονη.

Στις δύο ομάδες ζητήθηκε να παρασκευάσουν ένα ατομικό – καθιστό μενού για 30 άτομα με συνολικό χρόνο παρασκευής των πιάτων 1 ώρα και 45 λεπτά. Οι τελικοί κριτές των πιάτων θα ήταν οι μάγειρες του Hilton Athens, κάτι που δημιούργησε αμέσως άγχος στους παίκτες, οι οποίοι “ρίχτηκαν” στη δουλειά.

Οι δύο ομάδες τα πήγαν αρκετά καλά κατά τη διαδικασία της ομαδικής, ωστόσο, ο Μανώλης φαινόταν να έχει αρκετά νεύρα και πολλές φορές ξέσπασε στα μέλη της ομάδας του. Κατά η διάρκεια της δοκιμασίας έγιναν μερικά σημαντικά λάθη, κάτι που τον έκανε ακόμη πιο έξαλλο με τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, στο τέλος της δοκιμασίας οι παίκτες και των δύο ομάδων ρωτήθηκαν από τους κριτές αν όλα πήγαν καλά και τότε όλοι απάντησαν ομόφωνα “ναι”, εκτός από τον Μανώλη, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος και απογοητευμένος, ενώ “αρπάχτηκε” και με την Ιωάννα που είπε πως ήταν “όλα καλά”.

Ακόμη και ο Χρήστος που είναι πάντοτε ήρεμος, σε κάποιο σημείο φάνηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Όπως φαίνεται τα πράγματα ανάμεσα στους μάγειρες δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Το αποψινό επεισόδιο σίγουρα θα μας διαφωτίσει, ενώ θα μάθουμε και τον νικητή.

Στα παρασκήνια της εντυπωσιακής δοκιμασίας στο 5στερο ξενοδοχείο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version