MasterChef: “Λύγισε” ο Νίκος Σκορδάκης – Αποχώρησε οριστικά

MasterChef: “Λύγισε” ο Νίκος Σκορδάκης – Αποχώρησε οριστικά

Στους 7 είναι οι παίκτες που έμειναν στο MasterChef 5. Συγκινήθηκε ο Νίκος Σκορδάκης με τα λόγια του Νίκου Θωμά. Άλλη μία αποχώρηση λίγο πριν το τέλος.

Άλλη μία αποχώρηση είχαμε στο MasterChef 5 το βράδυ της Πέμπτης (13/05), με τους παίκτες που έχουν παραμείνει στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star να είναι 7.

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Παύλος, η Μαργαρίτα και ο Νίκος είχαν τις τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες στο Τεστ Δημιουργικότητας, γι’ αυτό και προχώρησαν σε μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, διεκδικώντας τη θέση τους στο MasterChef 5.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του Νίκου Θωμά, του Food & Beverage Manager του MasterChef 5, ο οποίος άφησε τα παρασκήνια και βγήκε μπροστά στις κάμερες ως guest chef και ετοίμασε για τους διαγωνιζόμενους ένα πιάτο αντιγραφής με άρωμα Μεσογείου.

Μάλιστα, ο Νίκος Θωμάς, που βρίσκεται πάντα κοντά στους παίκτες, ευχαρίστησε όλους τους μάγειρες του παιχνιδιού για την παρουσία τους, κάνοντας τον Νίκο Σκορδάκη να συγκινηθεί με τα λόγια του και τη στήριξή του.

Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι σαν πατέρας μας, σαν φίλος μας και είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Οτιδήποτε θέλουμε, το ζητάμε και μας το φέρνει. Δεν μας χαλάει χατίρι, μας βοηθάει, μας εμψυχώνει και πόσο μάλλον όταν ξέρεις πως πρέπει να σε κρίνει όταν καλείσαι να αντιγράψεις ένα πιάτο του. Όλο αυτό είναι λίγο περίεργο”, δήλωσε ο παίκτης.

Οι τρεις υποψήφιοι έβαλαν τα δυνατά τους στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, ωστόσο, κάποιες αστοχίες στοίχισαν σε ένα παίκτη τη θέση του. Η Μαργαρίτα είχε την καλύτερη προσπάθεια, γι΄αυτό και ανέβηκε πρώτη στον εξώστη, ενώ ο Παύλος είχε το δεύτερο καλύτερο πιάτο.

Ο Νίκος Σκορδάκης ήταν εκείνος που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει – οριστικά αυτή τη φορά, καθώς είχε μπει ξανά στο σπίτι με τις επιστροφές – το MasterChef 5.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα