MasterChef Spoiler: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού – Ποιος μένει εκτός

MasterChef Spoiler: Αυτή είναι η τριάδα του τελικού – Ποιος μένει εκτός
MasterChef 5 Facebook / @MasterChef GR

Προς τον μεγάλο τελικό οδεύει το MasterChef 5. Ποιοι θα φτάσουν μέχρι την τελική τριάδα. Ποιος θα φτάσει στην πηγή και δεν θα πιει νερό.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι παίκτες του MasterChef 5, οι οποίοι καλούνται να κάνουν υπομονή και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, καθώς πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο στον “χρυσό τίτλο” και το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο κάθε παίκτης του MasterChef 5 έχει το δικό του μαγειρικό ύφος και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να προχωρήσει και να φτάσει στον τελικό του διάσημου ριάλιτι του Star. Ωστόσο, κάποιοι από αυτούς αναγκαστικά δεν θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, τα γυρίσματα του MasterChef 5 βρίσκονται αρκετά πιο μπροστά από τα επεισόδια που προβάλλονται. Συγκεκριμένα, έχει ήδη γυριστεί ο ημιτελικός του παιχνιδιού, ενώ έχει γυριστεί και ένα μέρος από τον μεγάλο τελικό.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο τελικός έχει “άρωμα γυναίκας”, καθώς τα τρία ονόματα που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εκεί είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Διονύσης Σαρακίνης. Οι πληροφορίες θέλουν και τον Αλέξανδρο Συνοδινό να βρίσκεται στην τετράδα, αλλά να είναι εκτός τριάδας.

Υπενθυμίζεται, πως η Μαργαρίτα έχει ξεχωρίσει φέτος στο MasterChef 5, ενώ ήταν η νικήτρια του Silver Award και των 10.000 ευρώ. Η Μαρίνα είχε αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, αλλά μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τις επιστροφές, ενώ ο Διονύσης θεωρείται ένας από τους δυνατούς παίκτες φέτος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα