MasterChef – Spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι 2 παίκτες που αποχωρούν

MasterChef – Spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι 2 παίκτες που αποχωρούν
MasterChef 5 Facebook / @Masterchef Greece

Ένας ακόμη παίκτης θα αποχωρήσει στον δεύτερο ημιτελικό του MasterChef 5. Ποιος θα ακολουθήσει μέσα στη βδομάδα. Ποιους θα δούμε στην τελική τριάδα.

Τον δεύτερο ημιτελικό του MasterChef 5 θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας (24/05) στο Star, με τους παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Απόψε, θα δούμε τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, τον Διονύση Σαρακίνη, τον Παύλο Χαππίλο, την Μαρίνα Ντεμολάι και τον Αλέξανδρο Συνοδινό να βάζουν τα δυνατά τους για να επικρατήσουν.

Η αρχή θα γίνει με ένα Τεστ Δημιουργικότητας, ενώ ένας από τους μάγειρες θα περάσει απευθείας στην τελική τετράδα και ένας άλλος θα αποχωρήσει λίγο πριν το Top 4, κατά τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με guest chef τον Θοδωρή Παπανικολάου.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού, ο Παύλος Χαππίλος, θα είναι ο διαγωνιζόμενος που θα αποχωρήσει από το MasterChef 5 απόψε.

Επίσης, ο Αλέξανδρος Συνοδινός θα είναι ο μάγειρας που θα φύγει από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό αμέσως μετά, ένα βήμα πριν από την τελική τριάδα.

Στο Top 3 του MasterChef 5, που θα έχει “άρωμα γυναίκας”, πρόκειται να δούμε τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, τη Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Διονύσιο Σαρακίνη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα