MasterChef – Trailer: Μαρίνα και Διονύσης δίνουν μεγάλη μάχη για τον τελικό

MasterChef – Trailer: Μαρίνα και Διονύσης δίνουν μεγάλη μάχη για τον τελικό

Η αγωνία κορυφώνεται στο MasterChef της ερχόμενης Δευτέρας, όπου Μαρίνα Ντεμολλάι και Διονύσης Σαρακίνης θα μονομαχήσουν για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού. Ποιος προηγείται.

Το δεύτερο εισιτήριο του τελικού του φετινού MasterChef θα “κοπεί” στο επεισόδιο της Δευτέρας, με τον τελευταίο ημιτελικό ανάμεσα σε Μαρίνα Ντεμολλάι και Διονύση Σαρακίνη που θα παλέψουν για την πρόκριση στον τελικό, όπου… περιμένει ήδη η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Οι δύο παίκτες, το βράδυ το βράδυ της Πέμπτης (27/05) είχαν την πρώτη τους μονομαχία. Αυτή χωρίστηκε σε δύο δοκιμασίες.

Στην πρώτη, είχαν πέντε λεπτά στην αποθήκη τροφίμων για να επιλέξουν από πέντε υλικά ο καθένας και να δημιουργήσουν ένα νόστιμο, τεχνικά άρτιο και ιδιαίτερο πιάτο μέσα σε 30 λεπτά. Στην δεύτερη δοκιμασία, οι δύο παίκτες και οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν τον σεφ Αναστάσιο Μαντή, ο οποίος είναι εκφραστής της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας και ασχολείται με την καλλιέργεια βοτάνων και μυρωδικών στον προσωπικό του κήπο.

Ο γνωστός σεφ ετοίμασε τρία διαφορετικά πιάτα για τη Μαρίνα και τον Διονύση, τα οποία ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά. Οι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους 2 ώρες και 15 λεπτά για να αντιγράψουν πιστά τα πιάτα του καλεσμένου. Το άγχος “χτύπησε” κόκκινο και οι επίδοξοι μάγειρες “ρίχτηκαν” στη μάχη.

Ο Διονύσης συγκέντρωσε 33 βαθμούς, ενώ η Μαρίνα 34 βαθμούς, καταφέρνοντας έτσι να είναι ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5.

Συνολικά, ο Διονύσης έχει 42 πόντους και η Μαρίνα 43 πόντους, πηγαίνοντας με ένα μικρό προβάδισμα στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα