Μεγάλο Σάββατο στο σπίτι: Τι να δεις στην τηλεόραση απόψε

Μεγάλο Σάββατο στο σπίτι: Τι να δεις στην τηλεόραση απόψε
Στην υγειά μας ρε παιδιά SKAI.GR

Έξι τηλεοπτικές επιλογές για το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Εορταστικά επεισόδια, μουσικές βραδιές και ξένες ταινίες για όλη την οικογένεια.

Στο σπίτι θα περάσουμε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου φέτος, καθώς η πανδημία του κορονοϊού δεν επιτρέπει τις ελεύθερες μετακινήσεις και το Πάσχα στο χωριό.

Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμά τους, εντάσσοντας εορταστικές εκπομπές και επετειακά επεισόδια, αλλά και ξένες αγαπημένες ταινίες.

Παρακάτω ακολουθούν έξι διαφορετικές επιλογές για απόψε:

MEGA: Μουσικό Πάσχα με τον Νίκο Κουρκούλη

Ένα μοναδικό, πασχαλινό, εορταστικό πρόγραμμα με τον Νίκο Κουρκούλη θα απολαύσουμε αμέσως μετά την Ανάσταση, στις 21:20 στο MEGA.

Ο Νίκος Κουρκούλης, μας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, κέφι, διασκέδαση και αγαπημένα τραγούδια. Μαζί του στη σκηνή η αγαπημένη Κέλλυ Κελεκίδου, με την οποία συναντιέται μουσικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, ο γνωστός τραγουδιστής και λυράρης από την Κρήτη Νίκος Ζωιδάκης και από τον Πόντο ο δεξιοτέχνης λυράρης Γιώργος Ατματσίδης. Special Guests ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου.

Απόψε, Μ. Σάββατο στις 21:20, όλη η Ελλάδα κάνει «ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟ MEGA» και τον Νίκο Κουρκούλη. Μια ξεχωριστή βραδιά, που θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά και θα γίνουμε όλοι μία μεγάλη παρέα, σε ένα ακόμα διαφορετικό Πάσχα.

ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά – Εορταστικό επεισόδιο

Αγαπημένα τραγούδια και εκλεκτοί καλεσμένοι μας περιμένουν το Μεγάλο Σάββατο στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο την Πρωτομαγιά στις 21:15 στον ΣΚΑΪ.

Ο Κώστας Καραφώτης σε μεγάλες επιτυχίες, η μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου μοναδική όπως πάντα, η Γωγώ Τσαμπά που ξεσηκώνει τους πάντες, η Μαλού, ο Άκης Δείξιμος και η Ανδρομάχη που με τα τραγούδια τους ανεβάζουν το κέφι. Oι DUO VIOLINS που μαγεύουν με τα δυο τους βιολιά και ο Αλέξανδρος και ο Θάνος Παϊτέρης που δίνουν το δικό τους μελωδικό τόνο. Όλοι μαζί, ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις και μας χαρίζουν μια ξεχωριστή βραδιά!

Μαζί τους οι: Χρύσα Ρώπα, Τάσο Γιαννόπουλο, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Κορινθίου, Γιάννη Αϊβάζη, Ορέστη Τζιόβα, Αλέξανδρο Καλπακίδη, Πηγή Δεβετζή, Ειρήνη Αϊνδιλή, Μαρία Φραγκάκη, Χρήστο Σπανό, Κωστή Σαββιδάκη, Βασίλη Γιακουμάρο, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Δώρα Παντέλη και Ειρήνη Στεριανού διασκεδάζουν, τραγουδάνε, χορεύουν και συμβάλλουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο σε αυτή την εορταστική βραδιά της Ανάστασης.

ΑΝΤ1: Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ – Τελευταίο επεισόδιο

Ολοκληρώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου το διαχρονικό τηλεοπτικό αριστούργημα «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη σειρά στο είδος της από το τηλεοπτικό κοινό. Το τελευταίο επεισόδιο με την κορύφωση του δράματος θα προβληθεί στις 20:00 στον ΑΝΤ1.

Η πιο μεγαλοπρεπής θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», είναι ένα ογκώδες και oλoκληρωμέvo έργο, σκηvoθετημέvo με μαεστρία και απλότητα από τov κορυφαίο δημιουργό Φράvκo Τζεφιρέλι. Ο Ιταλός σκηvoθέτης απέδωσε με ευλάβεια και θρησκευτική προσήλωση τα Πάθη του Κυρίου, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα τoυ θέματος. Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης χρησιμοποίησε ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθoπoιώv, όπως τον Σερ Λόρενς Ολίβιε, την εκφραστική Αv Μπάvκρoφτ, την πανέμορφη Ολίβια Χάσεϊ, τον Άντονι Κoυίv, τον Μάικλ Γιoρκ και, φυσικά, τον Ρόμπερτ Πάουελ στov ρόλο τoυ Ιησού.

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ Carlton International Media Limited


Star: Η Εποχή των Παγετώνων 2 – Η απόψυξη

Η συνέχεια της διάσημης ταινίας κινουμένων σχεδίων “Η Εποχή των Παγετώνων” θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στις 21:00 στο Star.

Η Εποχή των Παγετώνων φτάνει στο τέλος της και οι πάγοι αρχίζουν να λιώνουν. Όλα τα ζώα του πλανήτη υποδέχονται ενθουσιασμένα το νέο τους περιβάλλον: έναν κόσμο γεμάτο υδάτινα πάρκα και πίδακες νερού! Όταν όμως ο Μάνι, ο Σιντ, και ο Ντιέγκο ανακαλύπτουν ότι το νερό από τους πάγους, που λιώνουν, μπορεί να προκαλέσει καταστροφικές πλημμύρες, πρέπει να ειδοποιήσουν όλους τους κατοίκους της κοιλάδας τους και, κυρίως, να βρουν έναν τρόπο σωτηρίας από τον επερχόμενο κατακλυσμό…

Alpha: Οι Πειρατές της Καραϊβικής – Το σεντούκι του νεκρού

Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της ταινίας “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” που θα προβληθεί το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στις 23:15 στον Alpha.

Ο Τζακ Σπάροου ανοίγει πανιά με το στοιχειωμένο πλοίο “Ιπτάμενος Ολλανδός”, χωρίς να υποψιάζεται τι τον περιμένει. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι έχει εκκρεμότητες με το φάντασμα του πρώην καπετάνιου του πλοίου, Ντέιβι Τζόουνς, τόσο τα σχέδια του αρχιπειρατή, όσο και τα πλάνα του Γουίλ και της Ελίζαμπεθ που ετοιμάζονται για γάμο, ανατρέπονται ριζικά. Κανείς, ωστόσο, δεν είναι έτοιμος για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Αν καταφέρουν να ξεφύγουν από τα θαλάσσια τέρατα που θα βρεθούν στο δρόμο τους, τους εχθρικούς ιθαγενείς ή τη μυστηριώδη και γοητευτική μάντισσα Τία, πρέπει να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν την εμμονή του “κυνηγού πειρατών” λόρδου Μπέκετ να αποκτήσει το ξακουστό «Σεντούκι του Νεκρού»! Ο θρύλος λέει ότι ο κάτοχός του μπορεί να εξουσιάζει το φάντασμα του Τζόουνς και να το στρέφει κάθε φορά εναντίον των εχθρών του. Αλίμονο, λοιπόν, στον Τζακ Σπάροου και την ομάδα του αν δε προλάβουν να εμποδίσουν τον λόρδο Μπέκετ να πραγματοποιήσει το στόχο του…

Η επική περιπέτεια φαντασίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Το σεντούκι του νεκρού» έρχεται στον μαγικό απόηχο της πρώτης ταινίας «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού», για να σκορπίσει ακόμα μεγαλύτερες δόσεις εξωτικής περιπέτειας, πρωτότυπης φαντασίας, ακραίων καταστάσεων ανάμικτων με χιούμορ και διάθεση ανατρεπτική. Καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ εισπράξεων, κέρδισε επάξια το Όσκαρ στη κατηγορία των ειδικών εφέ, καθώς και πλήθος άλλων διακρίσεων διεθνώς!

ΑΝΤ1: Νίκος Βέρτης – Live Tour

Η περιοδεία που μάγεψε το κοινό: Νίκος Βέρτης, Live Tour. Παρουσιάζεται το Μεγάλο Σάββατο στις 00:10 στον ΑΝΤ1 στα πλαίσια του εορταστικού πασχαλιάτικου προγράμματος του καναλιού.

Από τις sold-out φαντασμαγορικές συναυλίες του Νίκου Βέρτη, που μάγεψαν χιλιάδες κόσμου σε όλη τη χώρα. Μια ανεπανάληπτη μουσική παραγωγή που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα