Μέμος Μπεγνής: “Ζούμε σε ένα matrix, είναι μια παγίδα όλο αυτό”

Μέμος Μπεγνής: “Ζούμε σε ένα matrix, είναι μια παγίδα όλο αυτό”
Μέμος Μπεγνής

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις απόψεις του σχετικά με τη μετά θάνατον ζωή και τις μεταφυσικές του ανησυχίες

Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε με τη Νάντια Μπουλέ στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε με ποια ερώτηση που του κάνουν συχνά σε συνεντεύξεις “μπορεί να κάνει φόνο…”

“Δεν με ενδιαφέρει να γίνω γονιός. Με ζαλίζουν αρκετά. Δεν μπορώ την έκφραση ‘πότε θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας;’. Μπορώ να κάνω φόνο. Εγώ θέλω να τα κατέβω. Όχι, δεν είμαι υπέρ αυτών των συμβάσεων, ούτε είχα ποτέ την επιθυμία να έχω τη συνέχειά μου”, δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις απόψεις του σχετικά με τη μετά θάνατον ζωή και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.

“Επειδή ασχολούμαι με τη μεταφυσική και διαβάζω πολλά βιβλία μου είπε μια πολύ φωτισμένη γυναίκα που έχει γράψει ένα βιβλίο που έχω σαν Βίβλο μου ότι το σώμα μας είναι ο τάφος χιλιάδων ζώων κατά τη διάρκεια της ζωής μας”, είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ όσον αφορά τη μετά θάνατον ζωή δήλωσε: “Από μικρός άρχισα να ψάχνω την παράνοια που ζούμε, γιατί όλο αυτό είναι παράνοια. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί είμαστε πάνω σε μία μπάλα που κρέμεται στη μέση του πουθενά με όλους αυτούς τους πλανήτες και όλες τις αποστάσεις ετών φωτός. Γιατί υπάρχει όλο αυτό; Γιατί γεννιόμαστε και πεθαίνουμε; Ποιος ο λόγος να γίνεται αυτό; Αν κάποιος μας έδωσε νοημοσύνη και πεθαίνουμε και μετά δεν συμβαίνει τίποτα είναι πάρα πολύ σαδιστής. Πιστεύω ότι ζούμε σε ένα matrix, σε ένα πλασματικό, εικονικό κόσμο που τίποτα δεν είναι πραγματικό. Ως ουράνιοι άνθρωποι, ως ψυχές είμαστε παγιδευμένοι στην ύλη για κάποιους λόγους. Είναι μια παγίδα όλο αυτό που ζούμε”.

Τέλος, Ο Μέμος Μπεγνής εξέφρασε την άποψή του σχετικά με την ψυχοθεραπεία, τονίζοντας πως δεν έχει κάνει ποτέ, με τη Νάντια Μπουλέ να του του εξηγεί γιατί έχει αλλάξει τέσσερις ψυχοθεραπευτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα