Μονομάχος: Η ερώτηση για τον Νταλάρα που χάρισε σε παίκτη 12.000 ευρώ

Διαβάζεται σε 2'
Μονομάχος
Μονομάχος Glomex/ΣΚΑΙ

Μια σχετικά άγνωστη πληροφορία για τα εφηβικά χρόνια του Γιώργου Νταλάρα, χάρισε στον παίκτη του “Μονομάχου”, Διονύση, τη μεγάλη νίκη.

Ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο του “Μονομάχου” με εκπληκτικό φινάλε, παρακολουθήσαν οι τηλεθεατές το απόγευμα της Πέμπτης (09/11) στον ΣΚΑΙ.

Στη θέση του “Μονομάχου” βρέθηκε ο Διονύσης Βλάχος, ο οποίος κατέβηκε μετά από τη νίκη της Ιωάννας Παρούση, της παίκτριας που έφυγε με το μεγαλύτερο ποσό ως σήμερα.

Ο Διονύσης έμεινε χωρίς βοήθειες στο τέλος, με την ερώτηση που θα έκρινε τη μεγάλη του νίκη, να αφορά μια σχετικά άγνωστη πληροφορία για έναν αγαπημένο καλλιτέχνη της ελληνικής μουσικής.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση ήταν: “Ποιος τραγουδιστής στην εφηβεία του ήταν μέλος του συγκροτήματος “Crazy Boys””;

Οι επιλογές ήταν: Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Νταλάρας και Βαγγέλης Γερμανός.

“Πάει κάπου το μυαλό μου. Έχω την εντύπωση ότι το έχω ακούσει. Θυμάμαι ότι ο Λάκης Παπαδόπουλος ήταν σε ένα άλλο συγκρότημα, όπως και ο Βαγγέλης Γερμανός. Δεν μπορώ να θυμηθώ ονόματα για να μπορέσω να το στοιχειοθετήσω” είπε ο παίκτης, ο οποίος επέλεξε έτσι τον Γιώργο Νταλάρα, που ήταν και η σωστή απάντηση!

Ο Διονύσης κέρδισε 11.970 ευρώ, συν 150 ευρώ που είχε μαζέψει από πριν, φεύγοντας από το παιχνίδι νικητής με πάνω από 12.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Νταλάρας στους “Crazy Boys”

Ο Γιώργος Νταλάρας, χρόνια πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει λαϊκά τραγούδια, έπαιζε κιθάρα στο συγκρότημα των “Crazy Boys”, μαζί με τους Δημήτρη Πουλικάκο και Δημήτρη Πολύτιμο.

Με το συγκρότημα “Crazy Boys” είχαν κερδίσει ένα βραβείο σε ένα διαγωνισμό του REX.

Μέσα από ένα υπέροχο σύντομο απόσπασμα από ντοκιμαντέρ της κρατικής τηλεόρασης της δεκαετίας του `80, που “σώθηκε” από το κανάλι “Άγονη Γραμμή” στο YouTube βλέπουμε τον Γιώργο Νταλάρα και τους Δημήτρη Πουλικάκο – Δημήτρη Πολύτιμο, να παίζουν το κομμάτι “Apache”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα