My Style Rocks – Έξαλλος ο Κουδουνάρης: “Αν είχα 0 θα σου το έβαζα”

My Style Rocks – Έξαλλος ο Κουδουνάρης: “Αν είχα 0 θα σου το έβαζα”
Glomex

"Μία χαμένη ημέρα για την Κάτια. Εγώ αυτή την εικόνα δεν την καταλαβαίνω. Λυπάμαι. Αν είχα 0 θα σου το έβαζα". Η σκληρή κριτική του Στέλιου Κουδουνάρη που έφερε σε αμηχανία την Κάτια.

Καθόλου δεν άρεσε στον Στέλιο Κουδουνάρη η εμφάνιση της Κάτιας στο επεισόδιο της Πέμπτης (22/10) στο My Style Rocks και δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του. Μεταξύ άλλων της είπε ότι εάν μπορούσε να τη βαθμολογήσει με μηδέν, θα το έκανε.

“Μία χαμένη ημέρα για την Κάτια. Είναι ασύνδετα πράγματα που δεν συναντιούνται πουθενά. Δηλαδή είναι ένα πουλόβερ που κρέμονται κάτι κλωστες, ακατάστατο, θλιβερό σχεδόν. Σου λέω ακριβώς τη λέξη που χαρακτηρίζει αυτό το πουλόβερ. Είσαι τόσο όμορφη, τόσο λαμπερή και απο κάτω μια φούστα με ένα αβυσσαλέο άνοιγμα, ένα πολύ ωραίο καλσόν, ωραίο τακούνι, μία τσάντα να ξαπλώσεις λίγο να κοιμηθείς, ένα μπουφάν πανάσχετο.. Δεν θα μπορέσουμε να συννενοηθούμε γιατί η άποψή μας είναι πολύ αντίθετη για τα πράγματα. Εγώ αυτή την εικόνα δεν την καταλαβαίνω. Λυπάμαι. Αν είχα 0 θα σου το έβαζα”, είπε χαρακτηριστικά ο κριτής του My Style Rocks στην Κάτια Φορτούνη.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα