Νέα αναβολή για “Τα Φιλαράκια” – Τι συμβαίνει με το σπέσιαλ επεισόδιο

Νέα αναβολή για “Τα Φιλαράκια” – Τι συμβαίνει με το σπέσιαλ επεισόδιο
Ο Τζόι από "Τα Φιλαράκια" Youtube

Ο κορονοϊός είχε άλλα σχέδια για την παρέα των έξι φίλων, αφού όπως φαίνεται η ημερομηνία προβολής του σπέσιαλ επεισοδίου παραμένει μετέωρη.

Απογοήτευση για τους φανατικούς της σειράς “Τα Φιλαράκια” με αφορμή την αναβολή της προβολής του “σπέσιαλ” επεισοδίου. Όπως ανακοίνωσε η Warner Media Entertainment, όσον αφορά στα γυρίσματα, τα οποία είχαν επ’ αόριστον αναβληθεί, είναι ακόμα μετέωρο το αν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Το Reunion της αγαπημένης παρέας ήταν προγραμματισμένο για τις 27 Μαϊου, όμως ο κορονοϊός είχε άλλα σχέδια για τους έξι φίλους, που έγραψαν ιστορία με τις επικές ατάκες τους.

O Bob Greenblatt της Warner Media, μεταξύ άλλων σχολίασε:

«Στην αρχή πιστεύαμε ότι το σόου θα καθυστερήσει ένα ή δύο μήνες το πολύ. Τώρα όμως φαίνεται ότι θα χρειαστεί αρκετός καιρός ακόμη. Κάνουμε υπομονή ώστε να δούμε αν μπορούμε να γυρίσουμε το σπέσιαλ επεισόδιο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αν τα αστέρια ευθυγραμμιστούν και μπορέσουμε να επιστρέψουμε ξανά στην παραγωγή. Πιστεύουμε ότι αξίζει να έχουμε ένα μεγάλο και ορεξάτο ζωντανό κοινό στο στούντιο για να βιώσει την επανένωση αυτών των έξι καλών φίλων, απ’ ότι να γυρίσουμε ένα online επεισόδιο με «έξι παραθυράκια» και τους ηθοποιούς να βρίσκονται στην κουζίνα ή το δωμάτιό τους.

Προς το παρόν, προσπαθούμε να κοιτάξουμε το μέλλον και να κάνουμε τα πράγματα με τον συνηθισμένο τρόπο, και νομίζω ότι αξίζει να περιμένουμε. Θα θέλαμε να το είχαμε από την πρώτη μέρα στο HBO Max, αλλά ταυτόχρονα, αν μπορέσουμε να το κυκλοφορήσουμε το φθινόπωρο, νομίζω ότι επίσης θα είναι κάτι για το οποίο θα ανυπομονεί το κοινό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα