Νίκος Μουτσινάς: “Η ιδανική σχέση υπάρχει και είναι έτσι”

Νίκος Μουτσινάς: “Η ιδανική σχέση υπάρχει και είναι έτσι”
Ο Νίκος Μουτσινάς στο "Σημείο Συνάντησης" Glomex

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την αγαπημένη του εκπομπή μέχρι τώρα, τα όρια που βάζει στους ανθρώπους και την ιδανική σχέση που έχει στο μυαλό του.

Στο “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκαν ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης, οι οποίοι μίλησαν για τη ζωή τους και την καριέρα τους, αποκαλύπτοντας πολλές προσωπικές πτυχές του εαυτού τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τα όρια που βάζει στις διαπροσωπικές του σχέσεις, αναφέροντας:

“Με τα όρια τα πάω καλά, βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό με αυτό. Το έχω δουλέψει αυτό. Είμαι πολύ τέρας με αυτό το κομμάτι. Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο άλλος, ότι το έχω σε όριο. Δεν μου αρέσει η τέχνη της οριοθέτησης. Δεν θέλω να το κάνω, γιατί προφανώς πάω να καλύψω δικά μου ψυχολογικά”.

“Θέλω να πιστεύω ότι η ιδανική σχέση είναι η σχέση, η οποία ρέει. Αυτό θέλω. Αυτή είναι η ιδανική σχέση και πιστεύω ότι υπάρχει. Αλήθεια ρε παιδί μου το πιστεύω ότι υπάρχει. Είναι πάρα πολύ γενικό. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Δεν χρειάζεται να καταλάβεις πάντα τον άλλον. Θέλω να ρέει”, είπε για την ιδανική σχέση που έχει στο μυαλό του.

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεχώρισε, επίσης, την αγαπημένη του έως τώρα εκπομπή στην τηλεόραση και αποκάλυψε ποιο θα ήθελε να είναι το επόμενο βήμα του.

Το “Καλό Μεσημεράκι” ειλικρινά είναι η αγαπημένη μου εκπομπή μέχρι τώρα. Είναι σαν να φοράω τη στολή του δύτη. Είναι η βλακεία μου, έχω βρει ανθρώπους που μοιραζόμαστε τη βλακεία μου. Και στο “Δέστες τους” μαγεία ήταν. Στις περισσότερες έχω περάσει καλά. Έχω ζοριστεί κιόλας σε κάποιες, ίσως επειδή μου έλειπε η εμπειρία ή δεν είχα δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου. Θα ήθελα να κάνω το Saturday Night Live. Αυτό θα ήταν το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα