Nomads Μαδαγασκάρη: Το μόνο που μένει ίδιο είναι το όνομα – Αλλάζουν όλα στο reality επιβίωσης

Nomads Μαδαγασκάρη: Το μόνο που μένει ίδιο είναι το όνομα – Αλλάζουν όλα στο reality επιβίωσης

Μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, συγκεντρώνουμε όλα τα δεδομένα, τις αλλαγές και τους νέους κανονισμούς του reality επιβίωσης του ANT1.

Το Nomads Μαδαγασκάρη ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την ερχόμενη Πέμπτη και εμείς έχουμε όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ανανεωμένο παιχνίδι επιβίωσης.

Ας ξεκινήσουμε από τις ομάδες. Αντί για τρεις, όπως τις γνωρίσαμε στις Φιλιππίνες, φέτος οι ομάδες θα είναι δύο. Οι «Κροκόδειλοι» και οι «Λεμούριοι», εμπνευσμένοι από τα άγρια ζώα της αφρικανικής πανίδας θα αποτελούνται από επώνυμους, αθλητές και ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Αυτές οι δύο ομάδες θα μένουν σε δύο εντελώς διαφορετικές περιοχές. Η πρώτη ονομάζεται «Νησί» και είναι ένας επίγειος παράδεισος, μια ονειρεμένη τροπική τοποθεσία. Εκεί, οι παίκτες θα έχουν όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν: φαγητό, κρεβάτια και μπάνιο. Στη δεύτερη περιοχή τα πράγματα δυσκολεύουν. Αφιλόξενη και δύσκολη, ένας πραγματικός εφιάλτης για αυτούς που θα αναγκαστούν να μείνουν και να επιβιώσουν εκεί.

Οι ομάδες συμπληρώθηκαν και οι Νομάδες… έρχονται:

Τα αγωνίσματα του Nomads

Οι παίκτες θα κληθούν να ανταπεξέλθουν στα εξής αγωνίσματα:

«Αγώνισμα της Επικράτειας»

Θα το παρακολουθούμε από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 κάθε Πέμπτη. Η ομάδα που θα κερδίζει στο αγώνισμα αυτό θα πηγαίνει στο «Νησί», ενώ η χαμένη θα παίρνει το δρόμο για την αφιλόξενη περιοχή.

«Αγώνισμα της Ασυλίας»

Κάθε Παρασκευή θα διεξάγεται το «αγώνισμα της Ασυλίας», που είναι όπως αντιλαμβάνεστε το κρίσιμο αγώνισμα που θα κρίνει και την παραμονή των παικτών, αλλά και την αποδυνάμωση της ηττημένης ομάδας, αφού τα μέλη της θα πρέπει να ψηφίσουν τους δύο πρώτους «Μονομάχους», που θα αγωνιστούν στη «Μονομαχία».

«Αγώνισμα των Αρχηγών»

Κάθε Σάββατο θα διεξάγεται το «αγώνισμα των Αρχηγών». Οι δύο αρχηγοί αγωνίζονται σε μια μάχη με ιδιαίτερη σημασία. Ο αρχηγός της ομάδας που θα χάσει θα πρέπει να διαλέξει ποιος θα είναι ο τρίτος «Μονομάχος» που θα αγωνιστεί στη «Μονομαχία». Ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας θα κερδίζει ένα έπαθλο για εκείνον και την ομάδα του.

Ο Δήμος και ο Άγγελος Χαριστέας προετοιμάζονται για την είσοδο του πρώτου στο Nomads ANT1

«Μονομαχία» και LIVE

Η Κυριακή είναι η πιο απολαυστική ημέρα του «Nomads-Μαδαγασκάρη. Θα διεξάγεται «Μονομαχία». Οι δύο χαμένοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση. Η ψηφοφορία των τηλεθεατών θα ξεκινάει όταν – αμέσως μετά τη λήξη της «Μονομαχίας» – ο Σάββας Πούμπουρας δώσει το σύνθημα.

Η ψήφος θα είναι θετική με αποτέλεσμα ο παίκτης με τις λιγότερες θετικές ψήφους να είναι εκείνος ο οποίος θα αποχωρεί από το «Nomads-Μαδαγασκάρη».

Γιώργος Λέτζας και Σάββας Πούμπουρας από τη Μαδαγασκάρη ANT1

Όταν τελειώνει η προβολή της «Μονομαχίας» θα αρχίζει το LIVE! Ο Σάββας Πούμπουρας με τις δύο ομάδες και τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση θα συζητούν για όλα όσα έχουν συμβεί σε ζωντανή μετάδοση. Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη για να παραμείνει στο «Nomads-Μαδαγασκάρη». Η αποχώρηση κάθε παίκτη από το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά.

Δείτε τους τελευταίους δύο παίκτες που συμπληρώνουν την 20αδα και πληροφορίες για όλους τους παίκτες:

Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλιότερη δημοσίευση, ο ΑΝΤ1 σκοπεύει φέτος να προσφέρει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο παιχνίδι χωρίς χρέωση. Η ψηφοφορία θα γίνεται μέσω ειδικού application, το οποίο όλοι μπορούν να «κατεβάσουν» σε κινητά τηλέφωνα και σε tablets και η ψήφος θα είναι δωρεάν.

O ράπερ Mike θα ταξιδέψει για τη Μαδαγασκάρη ως ένας από τους παίκτες του Nomads Instagram

Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει επίσης στους τηλεθεατές μια virtual ξενάγηση στη Μαδαγασκάρη και πρόσβαση στα τελευταία νεά και τα βιογραφικά των παικτών. Εκεί θα υπάρχουν φωτογραφίες τους, φωτογραφίες και βίντεο από τα αγωνίσματα και βίντεο από την καθημερινότητα στο παιχνίδι.

Ο νικητής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα