Ο έρωτας είναι τυφλός - Έρχεται το 'Love Is Blind' στο Epsilon

Ο έρωτας είναι τυφλός - Έρχεται το 'Love Is Blind' στο Epsilon

Αν μια γυναίκα μπορούσε να βγει ραντεβού με τρεις άνδρες

Ένα κορίτσι αναζητεί τον έρωτα. Το Love Is Blind της κλείνει τρία ραντεβού την ίδια μέρα. Ωστόσο, όλα αυτά με μια προϋπόθεση: δεν θα μπορέσει να δει τα πρόσωπα των μνηστήρων πριν επιλέξει τον εκλεκτό της.

Το νέο ψυχαγωγικό format έρχεται στην τηλεόραση του EPSILON! Το dating show, Love Ιs Blind, μία επινόηση της ισραηλινής εταιρείας παραγωγής Abot Hameiri, μέλους του ομίλου FremantleMedia, κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα και υπόσχεται να σας κάνει να ξεχάσετε ότι γνωρίζατε για τα ραντεβού στα τυφλά!

ADVERTISING

Πώς θα παίζεται το παιχνίδι

Με τη χρήση της τελευταίας 4G τεχνολογίας, τρεις άνδρες ζουν και κυκλοφορούν φορώντας πάνω τους από μία κάμερα. Το κορίτσι τους παρακολουθεί από προνομιακή θέση. Μπορεί να τους μιλήσει και να τους γνωρίσει μέσα από την καθημερινότητά τους και έτσι να ξεχωρίσει την προσωπικότητα εκείνη που την ελκύει περισσότερο.

Η παίκτρια του παρακολουθεί σε όλες τους τις δραστηριότητες: τι τρώνε για πρωινό, πώς περνάνε μια μέρα στη δουλειά τους και τι κάνουν με τους φίλους και τις οικογένειές τους. Έπειτα από μία μέρα έντονου virtual dating, έρχεται η ώρα της απόφασης για την εργένισσά μας. Και αφού κάνει την επιλογή της, τότε μπαίνουν σε ένα δωμάτιο οι τρεις υποψήφιοι και βλέπουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον.

Ποιος από τους τρεις θα είναι ο τυχερός; Διάλεξε σωστά;

Δείτε το τρέιλερ:

Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την πρώτη αγορά προγράμματος υπό τη νέα ιδιοκτησία μας

«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για την πρώτη αγορά προγράμματος υπό τη νέα ιδιοκτησία μας, εδώ στο EPSILON TV. Το νέο τμήμα παραγωγής μας παρουσιάζει την πρώτη παραγωγή του, ένα δυναμικό, διαδραστικό και νεανικό format που αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη του παραδοσιακού dating show" δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Epsilon, Ed Hall.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τηλεθέαση: Εξαιρετικές επιδόσεις για το πρωινό μαγκαζίνο του Epsilon

Στα ύψη η τηλεθέαση των ειδήσεων του Epsilon

'Τσιμπάει' σε νούμερα τηλεθέασης το 'Anne' - Ανοδικά και η 'Καταιγίδα' στο Epsilon

Epsilon: Πρεμιέρα σήμερα για την εκπομπή Art Box

SHARE:

24Media Network