Obi-Wan Kenobi: Το εντυπωσιακό trailer της πολυαναμενόμενης σειράς Star Wars

Obi-Wan Kenobi: Το εντυπωσιακό trailer της πολυαναμενόμενης σειράς Star Wars
Obi Wan Kenobi Instagram

Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι φανατικοί θαυμαστές του Star Wars έφτασε, καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της νέας σειράς του Disney+, "Obi-Wan Kenobi" με τον Ewan McGregor. Πότε κάνει πρεμιέρα.

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Disney Plus και της Lucasfilm, “Obi-Wan Kenobi”, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά, καθώς το πρώτο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα με τον Ewan McGregor να επιστρέφει στον γαλαξία του Star Wars.

Η σειρά διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του “Star Wars: Revenge of the Sith“, όπου ο Obi-Wan Kenobi αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη ήττα του –την πτώση και τη διαφθορά του καλύτερου φίλου του και μαθητευόμενου Jedi, Anakin Skywalker, ο οποίος στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά ως Darth Vader.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Ewan McGregor, ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του εμβληματικού Jedi Master, και επίσης σηματοδοτεί την επιστροφή του Hayden Christensen στον ρόλο του Darth Vader. Στο καστ συμμετέχουν οι Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell και Benny Safdie.

Το main theme του Obi-Wan υπογράφει με το πεντάγραμμό του ο θρυλικός John Williams που θα επιστρέψει για ακόμη μια φορά για χάρη του σύμπαντος του Star Wars.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 25 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+.

Obi-Wan Kenobi: Το trailer της σειράς

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα