Οι άνθρωποι που υπήρξαν στο πλάι του Μάθιου Πέρι αποχαιρετούν το “λαμπρό αστέρι”

Διαβάζεται σε 3'
Μάθιου Πέρι
Μάθιου Πέρι Brian Ach/Invision/AP PHOTO

Φίλοι και συνεργάτες του Μάθιου Πέρι, καθώς και η οικογένειά του, τον αποχαιρετούν με τα πιο γλυκά λόγια

Η είδηση θανάτου του Μάθιου Πέρι σκόρπισε θλίψη παγκοσμίως. Ήταν ένας εκ των έξι της παρέας των “Friends” που με το αστείρευτο χιούμορ και το ταλέντο τους κατάφεραν να κατατάξουν τη σειρά σε μια από τις πιο ιστορικές.

Τα “Φιλαράκια” αποτέλεσαν -και αποτελούν μέχρι και σήμερα- συντροφιά, παρέα, σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Και ο Τσάντλερ αποτέλεσε ένα μοναδικό κεφάλαιο στη σειρά.

Η ζωή του πολυτάραχη κι αυτό είναι κάτι για το οποίο ο Μάθιου Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά. Οι “δαίμονές” του, ωστόσο, δεν στάθηκαν αφορμή για να μην λάμψει αυτό το αστέρι.

Άνθρωποι που πέρασαν από τη ζωή του μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Οι δημιουργοί της σειράς, Marta Kauffman και David Crane, και ο εκτελεστικός παραγωγός της Kevin Bright, δήλωσαν για τον θάνατό του ότι τους φαίνεται “απίστευτο”.

“Θα αγαπάμε πάντα τη χαρά, το φως, την εκτυφλωτική ευφυΐα που έφερε σε κάθε στιγμή – όχι μόνο στη δουλειά του, αλλά και στη ζωή. Ήταν πάντα το πιο αστείο άτομο στο δωμάτιο. Περισσότερο από αυτό, ήταν ο πιο γλυκός, με δοτική και ανιδιοτελή καρδιά”, ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους.

Συντετριμμένη δηλώνει στην πρώτη της δήλωση η οικογένεια του Μάθιου Πέρι.

“Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αδελφού. Ο Μάθιου έφερε τόση χαρά στον κόσμο, τόσο ως ηθοποιός όσο και ως φίλος. Σημαίνατε όλοι τόσα πολλά για αυτόν και εκτιμούμε την τεράστια έκρηξη αγάπης”, αναφέρει η δήλωση της οικογένειας στο People.

Το “μαγικό καλοκαίρι” με την Γκουίνεθ Πάλτροου

Ο Μάθιου Πέρι είχε απασχολήσει την επικαιρότητα για τις ερωτικές σχέσεις που διατηρούσε. Μεταξύ αυτών ήταν η Τζούλια Ρόμπερτς και μάλιστα την περίοδο που έκανε guest εμφάνιση στα “Φιλαράκια”.

Μια όχι και τόσο γνωστή σχέση του Μάθιου Πέρι, ήταν με την Γκουίνεθ Πάλτροου η οποία, με αφορμή τη δυσάρεστη είδηση θανάτου του, έκανε γνωστό πως εκείνη και ο Μάθιου πέρασαν μαζί ένα “μαγικό καλοκαίρι” το 1993, όπου “κολύμπησαν σε κολπίσκους, μοιράστηκαν μπύρες και φιλήθηκαν σε ένα χωράφι με γρασίδι”.

“Ελπίζω ότι ο Μάθιου είναι επιτέλους ήσυχος. Το ελπίζω πραγματικά”, πρόσθεσε.

Η ευγνωμοσύνη της ” Τζάνις” και το ιδιαίτερο αντίο της “Κάθι”

Η Μάγκι Γουίλερ, γνωστή ως “Τζάνις” από τη συμμετοχή της στα “Φιλαράκια”, -με το ιδιαίτερο γέλιο και τη θυελλώδη σχέση της με τον “Τσάντλερ”- αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της φίλο με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

“Τι απώλεια. Θα λείψεις στον κόσμο, Μάθιου Πέρι. Η χαρά που έδωσες σε τόσους πολλούς στην πολύ σύντομη ζωή σου θα συνεχίσει να ζει. Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη από κάθε δημιουργική στιγμή που μοιραστήκαμε”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Αντίστοιχα, η Paget Brewster, που υποδύθηκε την Kathy -μια εκ των συντρόφων του Τσάντλερ- είπε ότι ο Μάθιου Πέρι “δεν θα ηρεμήσει” επειδή “είναι ήδη πολύ απασχολημένος κάνοντας τους πάντες να γελούν εκεί πάνω”.

Σε ανάρτησή της στο Twitter προέτρεψε τους ανθρώπους να διαβάσουν τη βιογραφία του, χαρακτηρίζοντάς την ως “την κληρονομιά του να βοηθήσει” κι άλλους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα