Πανταζάρας για “Άγριες Μέλισσες”: Απεχθάνομαι τον Τάκη, σε μια σκηνή έσπασα μέσα μου

Πανταζάρας για “Άγριες Μέλισσες”: Απεχθάνομαι τον Τάκη, σε μια σκηνή έσπασα μέσα μου
Ο Αργύρης Πανταζάρας στο The 2night show Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του Τάκη Δοξαρά στις "Άγριες Μέλισσες" και αποκάλυψε μια συγκλονιστική σκηνή με τη Δρόσω. Τι είπε για την εμπειρία του από το Φεστιβάλ των Καννών.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τετάρτης (20/01) ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, υποδυόμενος τον Τάκη Δοξαρά.

“Είναι πολύ δύσκολος ρόλος για μένα, για άλλους δεν ξέρω.. Αυτό το ορφανός, μου βγάζει κάτι χωρίς ρίζες. Κανείς δεν είναι κακός από τη θέληση του, έτσι έχει μάθει να διεκδικεί και να επιβιώνει. Έπεσε στο Διαφάνι, δεν είναι και κανένας καλός εκεί. Είναι ένα Κολοσσαίο. Αυτό τον ρόλο τον αντιμετώπισα σαν έναν μπαλαντέρ. Είναι εισβολέας, παίρνει τον ρόλο του θεατή, μπαίνει μέσα στο Διαφάνι και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Αρχίζει και σταματάει το θέατρο, απογυμνώνει όλα αυτά που βρίσκονται πίσω από τα σπίτια”, μιλώντας για τον ρόλο του.

“Στις ταινίες που έψαξα έβλεπα πάντα μια κλισέ αντιμετώπιση σε ρόλους σαν του Τάκη. Αλλά ο Τάκης δεν είναι αυτό. Εγώ ήθελα να τον κάνω με την δική μου αισθητική. 3D! Με περισσότερες αισθήσεις. Θυμώνει, είναι γελοίος, είναι πονεμένος, γελάει, ερωτεύεται, διεκδικεί, τα κάνει μαντάρα και ζητάει συγγνώμη, παίζει μουσική, ελπίζει. Τον απεχθάνομαι τον Τάκη. Έκανα μια σκηνή που μιλούσα με τόσο άσχημο τρόπο στη Δρόσω που πραγματικά δεν άντεξα, δεν άντεχα να μιλάω έτσι σε άνθρωπο, έσπαγα μέσα μου”, πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε, επίσης, για την εμπειρία του από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, όπου πήγε για την ταινία μικρού μήκους Motorway 65, στην οποία πρωταγωνιστεί με την Έλλη Τρίγγου ή αλλιώς την τηλεοπτική “Ασημίνα”.

“Έλειπαν όλοι, εμείς ήμασταν οι αστέρες! Ήμασταν πολύ τυχεροί. Πήγαμε όλη η παρέα, ήμασταν περήφανοι. Δουλέψαμε, παλέψαμε. Το ζήσαμε”, δήλωσε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα