Παπαματθαίου: “Αρνήθηκα να παίξω στους “Απαράδεκτους”, πήρε τον ρόλο ο Μπονάτσος”

Διαβάζεται σε 3'
Ο Τάκης Παπαματθαίου
Ο Τάκης Παπαματθαίου THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Ο Τάκης Παπαματθαίου μίλησε για την πρόταση που του είχε κάνει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ενώ αποκάλυψε πως γνώρισε τον πατέρα του σε ηλικία 14 ετών.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/11) ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου, ο οποίος φέτος παίζει στις παραστάσεις «Η Μαριχουάνα της Μαμάς» και «Χορεύοντας με τη Θύελλα».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως δούλευε στην τράπεζα και είχε προοπτικές για λαμπρό μέλλον, προτού ασχοληθεί με την υποκριτική.

“Εγώ δούλευα και στην τράπεζα και με λαμπρό μέλλον. Άντρας μιας θείας μου, αδερφής της γιαγιάς μου, ήταν πρόεδρος του χρηματιστηρίου με τσατσιλίκι φοβερό στην τράπεζα Κρήτης. Ήμουν ταμειολογιστής, είχα και το συνάλλαγμα, καταλαβαίνεις το γλείψιμο που μου κάνανε “κύριε Παπαματθαίου συγχαρητήρια..” μου στέλνανε καλαθάκια με ουίσκι. Άρχισα να γλυκαίνομαι, πιτσιρικάς τώρα με αυτά τα μεγαλεία” είπε.

Και πρόσθεσε: “Έπρεπε να αποφασίσω. Δηλαδή εγώ τώρα ξέρω ότι το μέλλον μου, να μην πω ο θάνατός μου, είναι ότι θα είμαι ανώτερος διευθυντής της τράπεζας. Πήρα την απόφαση να φύγω από την τράπεζα”.

Κάνοντας μια αναδρομή στην επαγγελματική του πορεία, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τον ρόλο που του είχε προτείνει η Δήμητρα Παπαδοπούλου στους “Απαράδεκτους” και τον οποίο αρνήθηκε.

“Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μου πρότεινε να παίξω στους “Απαράδεκτους”. Δεν δέχθηκα και τον ρόλο πήρε ο Βλάσσης Μπονάτσος. Αρνήθηκα, γιατί λίγο πριν είχα υπογράψει να παίξω με τον Γιώργο Κωνσταντίνου πριν μου το πει η Δήμητρα και, ενώ κάποιοι κάνουν κάτι τέτοιες… ντρίπλες και σπάνε τα συμβόλαια, εμένα δεν είναι του χαρακτήρα μου”.

Ο Τάκης Παπατθαίου μίλησε, επίσης, για την απουσία του πατέρα του, τον οποίον γνώρισε σε ηλικία 14 ετών.

“Πρώτη φορά αποφάσισε να με δει όταν ήμουν 14 χρονών. Και αργότερα ενώ δεν τον είχα ανάγκη ούτε οικονομική ούτε τίποτα και ενώ είχα έναν πολύ καλό πατριό, πάντα μου έλειπε ο πατέρας. Αυτό δε λέει κάτι; Την πρώτη αναγνώριση το παιδί τη θέλει από τον γονιό”.

Όσο για το πώς είναι ο ίδιος ως πατέρας – ο γιος του είναι ο ηθοποιός Ιάσονας Παπαματθαίου – είπε:

“Προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας για τον Ιάσονα. Βέβαια έχω κάνει κι εγώ λάθη. Όσο και να προσπαθείς, πάντα θα υπάρχει το καλύτερο. Αυτό το καλύτερο προφανώς δεν το έφτασα, ή δεν το έχω φτάσει ακόμα. Ίσως δεν ήμουν ο τέλειος πατέρας”.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, πως η αείμνηστη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα ήταν στενή φίλη της μητέρας μου, αλλά δυστυχώς δεν είχε τύχει να παίξουν μαζί. “Με αγαπούσε πάρα πολύ” δήλωσε.

 

Τέλος, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζήτησε να αφηγηθεί το ευτράπελο με το ελληνικό Δημόσιο, ο Τάκης Παπαματθαίου δεν έχασε την ευκαιρία.

“Υπήρχε πιο παλιά μία εφαρμογή – νομίζω ότι λεγόταν Άτλας – και έμπαινες εκεί για να δεις πόσα ένσημα έχεις. Μπήκα κι εγώ από περιέργεια να δω πόσα είναι, γιατί έχω δουλέψει πάρα πολλά χρόνια, και μου έλεγε ότι ανήκει σε θανόντα αυτό το μητρώο. Μετά έμαθα ότι είχε βγει ο Υπουργός Εργασίας και είχε πει ότι βρέθηκε το λάθος”, περιέγραψε ο ηθοποιός.

“Τους είχα στείλει μία απάντηση που έλεγα: διορθώστε το σας παρακαλώ, γιατί θα βρικολακιάσω και θα έρθω να σας δαγκώσω” συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα