Παπαθωμά: "Τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα για όσα έχουν πει για τον Γρηγόρη"

Η Θεοφανία Παπαθωμά
Η Θεοφανία Παπαθωμά GLOMEX

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πώς βιώνει το lockdown με τον Γρ. Πετράκο. Τι δήλωσε για τις εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" και την επιστροφή της Δρόσως στο Διαφάνι.

Στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Open "Ευτυχείτε" μίλησε το πρωί της Τετάρτης (9/12) η γνωστή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά και μεταξύ άλλων μίλησε για τις εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες".

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο φημολογούμενο τέλος της σειράς, παρά τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ τόνισε ότι επιθυμία της είναι η σειρά να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

"Με τον Μιλτιάδη περνάμε μια φάση, αλλά θα έχει αίσιο τέλος. Πιστεύω ότι η Βιολέτα θα βάλει νυφικό στο τέλος. Το χωριό στηρίζει τη Λενιώ. Η Δρόσω θα επιστρέψει στο χωριό", είπε η Θ. Παπαθωμά, αναφερόμενη στις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

"Θεωρώ πολύ δυνατούς τους συγγραφείς της σειράς. Γιατί να μην πάει και 3η χρονιά όταν κάνει 30%;", είπε για την επιτυχία της σειράς.

Για τις "ψεκασμένες" δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου, σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, σε ερώτηση που δέχτηκε, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα παιδιά τους δεν γνωρίζουν για το σάλο που έχει προκληθεί, καθώς -λόγω της νεαρής ηλικίας τους- δεν βλέπουν τηλεόραση.

"Έχουμε πολύ κλεισούρα, αλλά προσπαθώ να βρω το θετικό της κατάστασης. Συσφίγγουμε τις σχέσεις μας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ισορροπίες σε δύσκολη κατάσταση και αυτό είναι ένα μάθημα και επιτέλους είμαστε και λίγο μαζί".

Τέλος, ερωτηθείσα για το αν τα παιδιά έχουν γνώση για όλα όσα έχουν ειπωθεί για τον πατέρα τους είπε: Δε βλέπουμε εμείς τηλεόραση, τα παιδάκια τα μικρά δεν βλέπουν τηλεόραση".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, Τηλεόραση, Κορονοϊός, Τηλεθέαση, Open, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network