Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Μια θεαματική γιορτή από την ΕΡΤ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Μια θεαματική γιορτή από την ΕΡΤ
Eurokinissi

Όλα όσα είδαμε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Εντυπωσιακά φωτιστικά σόου, πυροτεχνήματα και τραγούδι.

Στον πανέμορφο λόφο του Λυκαβηττού, με φόντο τα φώτα της Αθήνας, υποδέχτηκε η πρωτεύουσα το 2021.

Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 και την ψηφιακή πλατφόρμα Ertflix.gr μεταδόθηκε το εντυπωσιακό φωτιστικό show με video projections, σ’ ένα καλωσόρισμα του νέου χρόνου που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό με υπέροχη μουσική και αγαπημένα τραγούδια από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, η Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος Nikolas Kominis - Studio Kominis

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα λυρικό βίντεο και μία καθηλωτική χορογραφία που σκιαγράφησαν με μοναδικό τρόπο πώς αυτή η ιδιαίτερη χρονιά που πέρασε μας κράτησε σε απόσταση, μας κράτησε μακριά.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι παρουσιαστές υποδέχτηκαν στη σκηνή τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. “Το 2021 να μας βρει όλους υγιείς. Να μας βρει όλους νικητές. Άλλωστε η ζωή πάντα νικά. Να είμαστε λοιπόν όλοι μαζί, να είμαστε όλοι καλά και σύντομα να μπορούμε να πάρουμε μια μεγάλη ανάσα. Ανάσα αγάπης, ανάσα ελπίδας, ανάσα ζωής”, ήταν η ευχή του Δημάρχου Αθηναίων για τη νέα χρονιά.

Λίγο μετά, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχτηκε το νέο έτος με ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα μέσω live streaming, αλλά και ζωντανά από την ΕΡΤ2. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

Με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (KΠΙΣΝ) καλωσόρισε το Νέο Έτος

Η βραδιά ξεκίνησε στις 22.30 με ένα ιδιαίτερο καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή. Μετά τις 00:00 ξεκίνησε το φαντασμαγορικό show των πυροτεχνημάτων και των Σιντριβανιών στο Κανάλι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα