Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Πρωτοφανές λάθος στη βοήθεια του κοινού – Άφωνος ο Αρναούτογλου

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Πρωτοφανές λάθος στη βοήθεια του κοινού – Άφωνος ο Αρναούτογλου

Ο παίκτης ζήτησε τη βοήθεια του κοινού σε ερώτηση για τους Δομάζο-Παπαϊωάννου, αλλά αυτό τον "έκαψε", δίνοντας λάθος απάντηση για πρώτη φορά φέτος. "Έγινε κι αυτό", είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Να, λοιπόν, που και το κοινό μπορεί να κάνει λάθος στο “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος”, όπως αποδείχτηκε στο επεισόδιο της Τρίτης, όπου δόθηκε για πρώτη φορά λανθασμένη απάντηση από τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν και κλήθηκαν να βοηθήσουν.

Η ερώτηση ήταν “Σε ποια ομάδα υπήρξαν συμπαίκτες ο Μίμης Παπαϊωάννου και ο Μίμης Δομάζος“, με τον παίκτη να στρέφεται προς τη βοήθεια του κοινού, καθώς δεν γνώριζε την απάντηση.

Το συντριπτικό ποσοστό των απαντήσεων έδινε τον Παναθηναϊκό ως την ομάδα στην οποία αγωνίστηκαν μαζί οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, η βοήθεια πήγε χαμένη και μάλιστα για πρώτη φορά φέτος, αφού η απάντηση του κοινού ήταν λανθασμένη, “καίγοντας” τον παίκτη που έχασε και αποχώρησε.

Η σωστή απάντηση ήταν η ΑΕΚ, στην οποία οι δύο θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου υπήρξαν συμπαίκτες για μία σεζόν (1978-1979). Άλλωστε, ο Μίμης Παπαϊωάννου δεν αγωνίστηκε ποτέ στον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Μίμη Δομάζο όπου πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του.

“Κι όμως, έγινε κι αυτό”, αναφώνησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος σοκαρίστηκε από το πρωτοφανές λάθος του κοινού, για να προσθέσει: “Ήταν μια βοήθεια που θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα μας δώσει 100% τη σωστή απάντηση. Να που έκανε λάθος και φεύγεις χωρίς χρήματα”.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα