Ψινάκης για X-Factor: “Είναι ένα show εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά δεν πάει καλά – Φταίω εγώ”

Ψινάκης για X-Factor: “Είναι ένα show εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά δεν πάει καλά – Φταίω εγώ”
Ο Ηλίας Ψινάκης στο X-Factor glomex

Τους λόγους για τους οποίους το X-Factor κινείται σε χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης εξήγησε στο live της Κυριακής ο Ηλίας Ψινάκης. "Μπορεί κάνοντας το κέφι μου, να σάς μπλοκάρω", ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι αντιδράσεις στο Twitter.

Μετά τις ατάκες και τις κινήσεις που έχουν προκαλέσει σάλο και αντιδράσεις, ο Ηλίας Ψινάκης πήρε τον λόγο στο X-Factor της Κυριακής (05/06) και θέλησε να διορθώσει ως έναν βαθμό τα κακώς κείμενα των προηγούμενων εβδομάδων, προχωρώντας σε μία παραδοχή για την παρουσία του στην κριτική του μουσικού show.

“”Έχω κάνει κριτική και αυτοκριτική για αυτό που ζούμε και κάνουμε και παρ’ όλο που θα πάθει εγκεφαλικό ο διευθυντής του Mega, αν το ακούει τώρα, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας και με τον κόσμο. Εγώ τα βλέπω τα πράγματα με άλλη σκοπιά, δεν είμαι ούτε καλλιτέχνης, ούτε έχω αυτό το ταλέντο. Τα βλέπω με το δικό μου σκεπτικό που είναι το μάρκετινγκ… τέτοιου τύπου.

Νομίζω ότι έχει γίνει μια αδικία σε αυτό το show. Και θα καταλήξω ότι φταίω εγώ, μη φοβάστε, δεν θα πειράξω κανέναν. Αυτό το σόου είναι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και δεν πάει καλά σε νούμερα. Άρα σημαίνει ότι κάτι λάθος κάνουμε, γιατί τα νούμερα αντικατοπτρίζουν το αν είναι κάτι καλό ή όχι. Έτσι σκέφτηκα. Επειδή όταν γίνεται κάτι, εγώ εξετάζω πάντα πού φταίω εγώ, σκέφτομαι μήπως η παρουσία μου, ενός υπεραιωνόβιου σε ένα τέτοιο show που είναι όλοι δεμένοι μεταξύ τους, το κάνει βαρετό;“, αναρωτήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης και πρόσθεσε:

“Στην πρεμιέρα ήταν όλα πολύ καλά. Την επόμενη ημέρα που είδα το επεισόδιο, είδα ένα πάρα πολύ βαρετό σόου, που δεν ξέρω ποιος φταίει και σκέφτηκα μήπως η παρουσία μου σας έχει μπλοκάρει και σας έχει απορρυθμίσει. Γιατί ήταν βαρετό. Βέβαια ήταν και τα τραγούδια… Σήμερα ήταν υπέροχο. Έχω λίγο μπλοκάρει. Θα το λύσω στο επόμενο. Γιατί αν φταίω εγώ… εγώ κάνω το κέφι μου, εσείς κάνετε τη δουλειά σας, πληρώνεστε, τα παιδιά θα κάνουν την καριέρα τους, προβάλλονται… Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι μπορεί εγώ κάνοντας το κέφι μου μπλοκάρω τα πράγματα. Γιατί σε περίπτωση που εγώ σας μπλοκάρω και πάει χάλια”, κατέληξε ο ίδιος.

Ηλίας Ψινάκης: Οι αντιδράσεις στο Twitter – “Σκληρές αλήθειες”

Όπως ήταν επόμενο, το “άδειασμα” του Ηλία Ψινάκη στην παραγωγή του μουσικού show του MEGA προκάλεσε την άμεση αντίδραση των χρηστών του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο γνωστός μάνατζερ προκάλεσε για ακόμη μια φορά εγκεφαλικά στους ιθύνοντες και έφερε σε αμηχανία παρουσιαστή και κριτές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version