Ράδιο Αρβύλα: Η Μυρσίνη Λοΐζου, η γιαγιά με τις παντόφλες και η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ράδιο Αρβύλα: Η Μυρσίνη Λοΐζου, η γιαγιά με τις παντόφλες και η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Οι Ράδιο Αρβύλα "ένωσαν" δύο υποθέσεις που απασχόλησαν πολύ την κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες και με τη βοήθεια της παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου, ως guest star, έφτιαξαν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό "Πάμε Πακέτο".

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα “ξαναχτύπησε” το βράδυ της Δευτέρας, με τη σάτιρά της, τα αστεία βίντεο και τον καυστικό σχολιασμό της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά η dream team αποφάσισε να σχολιάσει δύο θέματα που απασχόλησαν πολύ την κοινή γνώμη τις τελευταίες μέρες και προκάλεσαν την αντίδραση του κόσμου.

Από τη μία, η σύλληψη μιας 90χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη που πουλούσε πλεκτά παντοφλάκια στη λαϊκή χωρίς άδεια και η άθλια συμπεριφορά των αστυνομικών στο τμήμα, όταν της έπαιρναν δακτυλικά αποτυπώματα.

Από την άλλη, η παραίτηση της κόρης του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνης Λοΐζου, από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποκάλυψη πως λάμβανε παράνομα για 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Οι Ράδιο Αρβύλα “ένωσαν” τις δύο αυτές υποθέσεις και με τη βοήθεια της παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου ως guest star, έφτιαξαν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό “Πάμε Πακέτο”.

Η ιστορία έχει ως εξής:

Η πρώην υποψήφια Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου, ανακαλύπτει ότι η μητέρα της, για την οποία εισέπραττε παράνομα την σύνταξή της, εν τέλει ζούσε. Η “μητέρα” της δεν είναι άλλη από την 90χρονη γυναίκα με τα παντοφλάκια στη Θεσσαλονίκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα