Shopping Star: Γιατί όλο το twitter μιλά για τη 19χρονη Θεοδώρα

Shopping Star: Γιατί όλο το twitter μιλά για τη 19χρονη Θεοδώρα
Η Θεοδώρα από το Shopping Star Glomex

Το όνομα της παίκτριας Θεοδώρας κυριάρχησε το απόγευμα της Παρασκευής στο hashtag #ShoppingStar στο Twitter. Η δική της πασαρέλα και τα σχόλια της Βίκυς Καγιά.

Πασαρέλα στο Shopping Star έκανε το απόγευμα της Παρασκευής η Θεοδώρα με θέμα “κομψή με total leather”. Η διαγωνιζόμενη ήταν η μόνη που εξέπληξε ευχάριστα τη Βίκυ Καγιά, καθώς μόνο εκείνη από τις διαγωνιζόμενες τόλμησε “χρώμα” και πιο συγκεκριμένα κόκκινο jacket.

“Ωραίο το μακιγιάζ. Ωραία τα μάτια, τέλεια τα χείλη και τα μαλλιά. Οι κρίκοι φανταστικοί. Ωραίο το κόκκινο τζάκετ.Το παντελόνι είναι λίγο στενό για τα κυβικά σου. Τα παπούτσια δε μου αρέσουν. Η τσάντα σου είναι μία χαρά”, ήταν τα σχόλια που της έκανε η fashion expert, για το ντύσιμο.

Ωστόσο, το twitter είχε άλλη άποψη για τη Θεοδώρα και δεν περιορίστηκε στο στυλ της και στα ρούχα που επέλεξε, αλλά στη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι. Οι τουιτεράδες σχολίαζαν καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου το ότι η Θεοδώρα όλη τη βδομάδα “έκραζε” τις συμπαίκτριές της, ενώ όταν ήρθε η σειρά της ήταν πολύ γλυκιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα