Σιωπηλός Δρόμος: Αποθέωση στο twitter – Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

Σιωπηλός Δρόμος: Αποθέωση στο twitter – Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα
Σιωπηλός Δρόμος MEGA

Εξαιρετικά σχόλια στο twitter για την πρεμιέρα της νέας σειρά του MEGA "Σιωπηλός Δρόμος". Η τηλεθέαση που κατέγραψε απέναντι στο "Survivor 4".

Διθυραμβικά σχόλια έλαβε η νέα σειρά του MEGA με τίτλο “Σιωπηλός Δρόμος”, που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (04/4) στις 21:00.

Η νέα δραματική σειρά με την υπογραφή των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, δημιουργών των “Άγριων Μελισσών”, και σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, κατάφερε να “μαγέψει” το τηλεοπτικό κοινό και να αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές για τη σκηνοθεσία, τις ερμηνείες των ηθοποιών, την ενδιαφέρουσα υπόθεση και την εξαιρετική φωτογραφία.

Σιωπηλός Δρόμος MEGA

Πρόκειται για μια μίνι σειρά μυστηρίου, που επικεντρώνεται στην απαγωγή ενός σχολικού λεωφορείου με εννέα μαθητές εύπορων και ισχυρών οικογενειών. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων. Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα, οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες.

Κατά την προβολή του πρώτο επεισοδίου, το hashtag #siopilosdromos συγκέντρωσε σχεδόν 3.000 σχόλια στο twitter, με τους τηλεθεατές να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι και να δηλώνουν πως πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη σειρά, που θα συνεχίσουν να παρακολουθούν, ενώ περιμένουν με αγωνία το δεύτερο επεισόδιο του “Σιωπηλού Δρόμου”.

Σιωπηλός Δρόμος MEGA

Η πρεμιέρα του “Σιωπηλού Δρόμου” κατέγραψε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ παιζόταν απέναντι από το “Survivor 4”.

Συγκεκριμένα, ο “Σιωπηλός Δρόμος” σημείωσε ποσοστό μεγαλύτερο από 18% στο δυναμικό κοινό 18-54. Χαρακτηριστική είναι η απόδοση στις γυναίκες 18-44 με ποσοστό 21%, ενώ επικράτησε του ανταγωνισμού στους άνδρες 45-54 με 20%. Κατά μέσο όρο τη σειρά παρακολούθησαν 800.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 1.500.000 τηλεθεατές.

Σιωπηλός Δρόμος: Τα σχόλια του twitter για το πρώτο επεισόδιο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα