Survivor 2024: Με πόσα λεφτά αποχώρησαν Κρίστη Καθαργιά και Χρήστος Βολικάκης

Διαβάζεται σε 3'
Η Κρίστη Καθαργιά αποχώρησε από το Survivor 2024
Η Κρίστη Καθαργιά αποχώρησε από το Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Πόσα χρήματα συγκέντρωσαν ο η Κρίστη Καθαργιά και ο Χρήστος Βολικάκης κατά την παραμονή τους στο Survivor 2024. Τι ισχύει για την οικειοθελή αποχώρηση.

Τσακωμούς, κλάματα, αποκαλύψεις, αλλά και την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση για φέτος, είχε το επεισόδιο του Survivor 2024 που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η κατάσταση στους Κόκκινους έχει ξεφύγει, με τις εσωτερικές τριβές να παίρνουν ακόμα μεγαλύτερη έκταση και μάλιστα να οδηγούν σε οικειοθελή αποχώρηση παίκτη, που φαίνεται πως έφτασε στα όριά του.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βολικάκης ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

“Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ είχα πει ότι, αν εκτεθώ ή αν γίνει κάτι τέτοιο, θα φύγω την ίδια ώρα γιατί έχω έρθει για το παιδί μου. Δεν θα πατήσω πάνω σε ανθρώπους, να τους ξεφτιλίσω ή να τους εκθέσω για να κάτσω άλλη μια εβδομάδα. Εδώ λοιπόν εν όψει όλων, για ιατρικούς και ψυχικούς λόγους, θέλω να αποχωρήσω από το Survivor και θέλω αυτό να γίνει σεβαστό από την παραγωγή”, δήλωσε ο 35χρονος αθλητής.

Και πρόσθεσε: “Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί πίσω και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα περάσω. Από εκεί και πέρα όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ριάλιτι και να πατάει πάνω σε ανθρώπους για να αντέξει μια εβδομάδα, ο πρώτος που το έχει πει αυτό είναι ο Αλέξης Παππάς”.

Survivor 2024: Με πόσα χρήματα έφυγε ο Χρήστος Βολικάκης

Ο Χρήστος Βολικάκης είχε συμφωνήσει να παίρνει 4.000 ευρώ την εβδομάδα και έτσι – εφόσον έχει μείνει τρεις εβδομάδες – έχει συγκεντρώσει συνολικά 12.000 ευρώ.

Ωστόσο, αμφίβολο παραμένει το εάν θα πάρει τα χρήματα αυτά, καθώς o Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, είχε βάλει ρήτρα στους παίκτες, αναφορικά με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα, είχε γίνει γνωστό πως στις περιπτώσεις οικειοθελών αποχωρήσεων, που δεν θα έχουν κάποιο σοβαρό λόγο, ο εκάστοτε παίκτης δεν θα παίρνει το χρηματικό έπαθλο (εβδομαδιαία αμοιβή) που έχει κερδίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Survivor 2024: Με πόσα χρήματα έφυγε η Κρίστη Καθαργιά

Στο τέλος του επεισοδίου, γράφτηκε και ο επίλογος για μία ακόμη παίκτρια, την Κρίστη Καθαργιά, η οποία μονομάχησε με τις Όλγα, Δώρα, Χρύσα και έχασε.

“Είμαι χαρούμενη για όλο αυτό το δώρο που έλαβα και θα το κρατήσω σαν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση”, είπε η Κρίστη Καθαργιά πριν αποχωρήσει από το Survivor, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου έμοιαζε απαρηγόρητη για την αποχώρηση της φίλης της, ξεσπώντας σε κλάματα.

Η Κρίστη Καθαργιά είχε, επίσης, συμφωνήσει να παίρνει 4.000 ευρώ την εβδομάδα και έτσι – εφόσον έχει μείνει τρεις εβδομάδες – έχει συγκεντρώσει συνολικά 12.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα