Survivor 4 – Ελευθερίου για Βέλλη: “Μας έφαγε τα σωθικά, πολύ κακός άνθρωπος”

Survivor 4 – Ελευθερίου για Βέλλη: “Μας έφαγε τα σωθικά, πολύ κακός άνθρωπος”
Ελευθερίου, Σάκης, Τριαντάφυλλος και Μαριαλένα έσταξαν... μέλι για τη Βέλλη κατά τη διάρκεια του πάρτι της Ένωσης. glomex

Ελευθερία, Σάκης, Τριαντάφυλλος και Μαριαλένα έσταξαν... μέλι για τη Βέλλη στο πάρτι της Ένωσης, σχολιάζοντας πόσο ανακουφισμένοι νιώθουν που η Youtuber αποχώρησε.

Τι κι αν έχει αποχωρήσει από το Survivor 4 η Άννα Μαρία Βέλλη, τα αρνητικά σχόλια και η κριτική σε βάρος της δεν είχαν τελειωμό στο χθεσινοβραδινό πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου aka “Τελεφερίκ”, ο Σάκης Κατσούλης, ο Τριαντάφυλλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έσταξαν… μέλι για τη Βέλλη κατά τη διάρκεια του πάρτι, σχολιάζοντας πόσο ανακουφισμένοι νιώθουν που η παίκτρια των Μπλε αποχώρησε λίγο πριν την Ένωση των δύο ομάδων.

“Είναι μια καινούρια μέρα και όλα ξεκινάνε σήμερα από το μηδέν για όλους μας. Έχουμε πει ότι δεν θα ξαναφέρουμε πράγματα του παρελθόντος, θα κάνουμε μια νέα αρχή. Αν θέλει κάποιος να κρατήσει τα παλιά, ας τα κρατήσει. Θεία δίκη”, ψιθύρισε η Ελευθερία στον Τριαντάφυλλο.

“Την ξεμάτιαζα κι έλεγε δεν πιστεύω”, συμπλήρωσε ο Σάκης.

“Τριαντάφυλλε δεν είναι αυτή που ήξερες. Μας έφαγε. Ήμουν η πρώτη που της έφαγε τα σωθικά. Εγώ; Να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο! Με έτρωγε, δεν ήθελε να κερδίζω. Το πιστεύεις ότι από τον επόμενο αγώνα θα φέρνω πόντους; Πολύ κακός άνθρωπος. Δεν το καταλαβαίνεις, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Μπήκε μια φορά στον τάκο κι έφυγε. Αυτός που θα έφευγε πριν από την ένωση, θα ήταν αυτός που θα πλήρωνε για το κακό που έχει κάνει σε εμάς”, συνέχισε η Ελευθερία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα